Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen, cukros án ez...

34 hetesen, cukros án ez mennyire normális, természetes?

Figyelt kérdés

Vagy köze sincs a cukorhoz?

2 dolog aggaszt. Az egyik hogy ha a hátamon fekszem érzem akkor is a lábaimban hogy kimegy az erő. És nem kapok levegőt!! Hogy fogok így szülni ráadásul maszkban??

A másik meg szinte ugyanez csak állva illetve a lábaim a érzem hogy esem össze, a pulzusom az egekbe. Meg nem lettem rosszul soha de határán vagyok.

Cukromat merem ilyenkor tökéletes 5-6 közti.

Akinek volt ilyen panasza mi okozta?

Cukor, vérnyomás, vashiany??

Így félek a szüléstől is.

2021. aug. 12. 12:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
orvoshoz kell menni.vagy probálj megp iheni magsaban fekdüni több párnálva,párnát tegyél hasad alá vagy a lábaid közé
2021. aug. 12. 12:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez van, nekem a doki azt mondta hogy szigorúan tilos háton feküdnöm, mert a baba elnyomja az ereket és az okoz gondot. Betartom, azóta jobb.
2021. aug. 12. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad háton feküdni, csak oldalt. Nem kötelező háton fekve szülni amúgy sem. Pihenj sokat, meleg van, és gondolom már nagy a hasad.
2021. aug. 12. 12:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát pedig éjszaka is arra kelek hogy megint a hátamon fekszem és rohamszeruen nem kapkmlevegot. Tepem fel az ajtót hogy kapjak levegőt.
2021. aug. 12. 12:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Elnyomódik egy ér.
2021. aug. 12. 12:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen sajnos...

Tök normális

2021. aug. 12. 12:55
 7/11 A kérdező kommentje:

Ma pl felállni sincs erőm :(

Megy ki a lábamból az erő ahogy talpra állok :(

2021. aug. 12. 13:43
 8/11 anonim ***** válasza:

A méhed, magzat, magzatvíz súlya elnyomja a hasi vénád, azért van ez a fekvéskor, nem a cukor miatt... plusz valószínű az ülőideget is nyomja.

Én 23 hetes vagyok, GDM-es, és már oldalt is alig tudok aludni mert úgy is nyomja az ideget...

Meg lassan állj fel, ne hirtelen, mert akkor tényleg leesik a vérnyomásod terhesen... de ha ennyire parázol, hívd fel az orvosod vagy a következő kontrollon beszéljétek meg.

2021. aug. 12. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább támaszd ki magad párnákkal oldalról éjszaka, ha ennyire durva.
2021. aug. 12. 17:18
 10/11 A kérdező kommentje:
És állva hogy nyomja??? Mert akkor is megy ki az erő a lábamból.
2021. aug. 12. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!