Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire termeszetes hogy 24...

Mennyire termeszetes hogy 24 heten alig alig mozog a baba?

Figyelt kérdés

Ha mozog is nagyon gyengeden

Most megyek bele a 24 hetbe.

2021. ápr. 26. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia, nekem ez a harmadik terhessegem. Az elsot tok jol ereztem 17 tol, a masodikat 14tol. Hatso falon voltak.. a jelenlegi mellsofali. Ot gyengen erzem es nem mindennap kb egy hete (20 hetes vagyok) szoval ez nagyban fugg attol, tudod e mit kell erezned, felismered e mar, van e rutinod, es hol is tapadt meg.
2021. ápr. 26. 17:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia Elso babam

Mellsofali

Tudom mikor o mozog.

Viszont eleg gyenge es lusta is. (Remelem csak lusta)

24 hetbe megyunk bele de nincs neki eros rugasa tenyleg nagyon nagyon gyenged (talan azert erzem igy mert a mehlepenyt rugja) nemtudom.

Van hogy este se mozog csak pl reggel kicsit. (Kb 3-4rugast ad le akkor is)

2021. ápr. 26. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mellsofalival minden gyengebben erezheto alapbol :) emiatt neaggodj. Par het es alig lesz helye, na akkor majd visszasirod :D
2021. ápr. 26. 17:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Az nyugtato szamomra,hogy van szivhang figyelom es szoktam neki hallgatni a szivecskejet, de attol meg aggodom kicsit miert nem mozog meg ha gyengeden is :/ de o meg biztos kenyelmesen elfer oda benn
2021. ápr. 26. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Erőteljes rúgást még ne is várj, hátsófali lepénnyel is 28 hét után volt erőteljes. Most 32 hetesen olyakat rúg, hogy fel szisszenek. Szóval ne aggódj, van még ideje nagyokat mutatni. :)
2021. ápr. 26. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Hátsófali lepényem volt, mégis alig éreztem a babát. Én is csak a szívhangfigyelőre hagyatkoztam. NST-n nem is hitték el, hogy nem érzem, mert a gép jelezte..

Most 7 hetes és halál nyugodt a kiscsaj, alig hallottam még sírni. Az éjszakát is átalussza :) Tuti a pocakomban is ilyen nyugis volt

2021. ápr. 26. 17:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Akkor ez miatt nem is aggodom feleslegesen viszont az is termeszetes hogy alig alig rugdos?

:) tenyleg van hogy csak reggel aztan egesznap semmi

2021. ápr. 26. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor még sokat alszanak azt mondják :D nálam is így volt sokáig, most már egyre több az aktívan töltött ideje, de minden baba más.
2021. ápr. 26. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
minden babam ás,hátso fali leépnnyel későb fogo érezni.ha szük lesz baba helye,eröseb fájdalmasab rugások lesznek
2021. aug. 12. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!