Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok sárgás...

Titian kérdése:

5 hetes terhes vagyok sárgás folyásom van voltam nőgyógyásznál és Canesten 500 at írt rá de úgy vettem észre hogy még mindig van nagyon aggódom hogy valami gond van! Szerintetek lehet természetes? 😓😓

Figyelt kérdés

2021. ápr. 29. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Feltételezem, ha az orvos Canestent havasolt, akkor gombád van. Az nem természetes, de majd elmúlik. Bár nem írod, mióta, csak hogy "még mindig" van.
2021. ápr. 29. 16:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha már eltelt a kezelés és mindig nem múltak el a problémáid, akkor az nem természetes. Akkor nem gombás fertőzésed volt, vagy nem csak az. Az orvosnak kenetet kellett volna vennie és kitenyészteni és akkor olyan kezelést kaphattál volna tutira, ami bajod van. Ha már letelt a kezelés, akkor menj vissza az orvoshoz és ragaszkodj tenyésztéses vizsgálathoz! Sőt, inkább bőr- és nemi beteg gondozóba menj, ott egyből meg tudják nézni a mintát mikroszkóp alatt és rögtön célzott kezelést kaphatsz.
2021. ápr. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!