Mi történt Sarka Katával? Én megijedtem, mert engem is császározni fognak= (
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 14:00
11/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, a bölcsességfognak semmi köze a császármetszéshez. kár izgulnod.
12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nem így értettem a kérdést,hogy agyon aggódom magam érte.
De mivel már mostanra kijött rajtam a depresszió(hiába kezelik)nem hiányzott ilyen hír. Így is tiszta para vagyok a műtét miatt.Azt is tudom,hogy rengeteg császár van, és hogy előfordul panasz utána, csak próbálok nyugodt maradni, ami így nem igazán megy:(Hiszen minden apróságon rögtön "megzuhanok",szerettem volna sima szülést, de még azt se tudok:((((((((((((
Köszi a válaszokat.
2010. aug. 30. 08:13
13/14 anonim válasza:
Nyugi már!! Én is császárral szültem, délelőtt 9 kor. Délután a saját lábamon mentem zuhanyozni. Fájt, persze nem volt hawai érzés. De ott volt a gyönyörű babám,aki kárpótolta azt a "kis fájdalmat"minden felülésnél. 4-5 nap után már csak azt éreztem,hogy fájdogál. Ebből meríts erőt, és ne a negatívumokból. Ha rossz hatással vannak rád az ilyen hírek, hát tegyél ellene. Ne nézd meg. Olvass szép történéseket! Happy ENdeket! Ne hagyd lezuhanni magad!!!!!!!! Hahó mindjárt itt a pici babád, Te meg befordulsz! Ejnye! Szedd össze magad! Már most példaképet mutatsz a picurkának!:) Kifogod bírni. SOk sikert!
14/14 anonim válasza:
Nem tudnám összeszámolni, hány ismerősöm szült császárral, de sokan voltak. Egyiknek se lett semmilyen komoly baja utána, max. a varrás szakadt fel (az is talán csak egyiküknél), de azt szépen rendbe teszik. A legtöbb esetben semmilyen komplikáció nem lép fel, de hát az nem bír hírértékkel. Csak arról beszélnek, ami problémás, mert azon lehet szörnyülködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!