Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történt Sarka Katával? Én...

Mi történt Sarka Katával? Én megijedtem, mert engem is császározni fognak= (

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 14:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

állitólag szájzára van a bölcsességfoga miatt...

az igazságot csak péter tudja.

2010. aug. 29. 14:02
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Miért mi történt?
2010. aug. 29. 14:04
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

és akkor mi van?millió nőt császároznak a világon....

emiatt ijedtél meg?

vagy kamu?

2010. aug. 29. 14:06
 4/14 A kérdező kommentje:
Tényleg megijedtem,mert a császárból adódóan lett valami gond nála:(az újságok ezt írják. meg is műtötték.
2010. aug. 29. 14:13
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Hajdú Péter felesége tegnap hányingerre és görcsökre panaszkodott, ezért férje kórházba vitte. „Hányingerem lett, és éles fájdalmat éreztem az oldalamban. Péter azonnal kocsiba ültetett, és befuvarozott a kórházba. Az orvos azt mondta, valószínűleg vakbélgyulladásom van, de ez még nem egyértelmű. Vért is vettek, aminek nem jött még meg az eredménye.” Sarka Kata saját felelősségére - még a leletek kézhezvétele előtt elhagyta a helyszínt - arra hivatkozva, hogy kislánya otthon várja. Az asszony tisztában van vele, vakmerő döntést hozott, nem is kívánja mentegetni magát.
2010. aug. 29. 14:22
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Semmi! Jó kis hír! Ennyi!
2010. aug. 29. 14:23
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Ez mostani hir,mert már egy fia is van,azt miért nem mondta,hogy otthon van?
2010. aug. 29. 15:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért Sarka Kata után mindenkivel ez fog történni?! :O

Mintha másnak nem lennének bajai császár után :(

Csak abból a kutya nem csinál hírt-így arról nem tudsz-lehet akkor jobban félnél.

2010. aug. 29. 16:20
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem én az embereket!

Kedves Kérdező! Azért mert Sarka Katikával történt valami, szerinted mással nem történik? Más kismama belehal a szülésbe...babájával együtt...

Ugyanolyan ember mint a többi...ugyanolyan büdöset sz@rik, mint más...! Nem értem én ezt??

Az egyik ismerősöm 3 hete halt meg epekő műtétbe...! Milyen érdekes az nem volt a lapokba! De ha ott lenne sem aggódnál ugy érte mint Katikáért!! Csak nem értem ki ez a nő hogy igy kell ajnározni????

2010. aug. 29. 16:37
 10/14 anonim ***** válasza:
65%
Jesszusom! Ki a f@szt érdekel, hogy mi történt S. Katával? Ettől ijedtél meg? Te nem vagy normális! Engem is császározni fognak, és most kezdjek el rettegni:)? Ezzel a gondolkodással én a helyedben mástól ijednék meg inkább.
2010. aug. 29. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!