Kinek mi segít(ett) a terhességi rosszul léten?😨🤢
Narancslé, kóla. Szerencsére ezek mindig csillapították a hányingert annyira, hogy egyszer sem jutottam el a hányásig.
Most a második babával nincs hányingerem, remélem megúszom.
Egyébként szerintem mindenkinek egyéni mi segít. Talán az a kulcs, hogy ha van bármi, amit megkívánsz és úgy érzed jól esne a gyomrodnak, akkor edd/idd azt.
#10 vagyok #11nek!
Remelem segit a jegkocka:)
13,Nagyon hálás vagyok a jégkockáért!
Hogy nem jutott ez eddig eszembe.
Megmentetted a legrosszabb időszakomat is,az éjszakát..
Eddig még nem hánytam,és viszonylag jól is vagyok,ez nagyon ritka pillanatok egyike.🥳
#13 vagyok
Komolyan #16? Nagyon orulok!!!
Meg senkitol nem hallottam, hogy jegkockat ropogtatna roszulletkor, sot ha mondtam is valakinek,hogy en ezt csinalom, furan nezett ram.
Nekem pedig mindharom terhessegemnel bevált.
Kis hattersztori:)
Igazabol egyszer gyerekkoromban rosszul lettem a vidamparkban es ugy ereztem valami hideg jot tenne, szóval vettem egy fagyit es egybol jobban lettem. Amikor pedig eloszor terhes lettem es borzasztoan voltam ez beugrott, de a fagyit egyaltalan nem kivantam, igy kiprobaltam a jégkockát. Es lam, segitett.
B6. B6. B6.
Én itt kaptam a tanácsot 4 éve. Áldottam is érte a gyk-s anyukákat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!