Ha sétálok, bele bele szúr a hüvelyfalamba, vagy én nem is tudom mi az :D mintha egy Mini tűvel beleszúrna ide oda, nem a méhembe szerintem. Nem tudom ezeket a megnevezéseket… ez normális? Penteken megyek dokihoz, vagy azért felhivjam? Nem faj, csak kellemetlen…
2021. aug. 8. 10:02
1/9 anonim válasza:
Normális!!! Olyan hülyeségeken tudtok aggódni. Elképesztő.
2021. aug. 8. 10:42
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2021. aug. 8. 10:46
3/9 anonim válasza:
Mi elképesztő? Hogy valaki az első terhességénél nem tudja, mi a normális mi nem? Nem mindenkinek van olyan támogató közeg, hogy minden kínjára öten reagálnak. Jó neked, hogy soha semmi kérdés nem merült fel benned, vagy te úgy születtél, hogy mindent tudsz. Nekem ez az elképesztő, hogy ekkora bunkó emberek, hogy létezhetnek. Kedves Kérdező teljesen normális, nekem is van. Tényleg kellemetlen, de már mi nem? A dokidnak érdemes azért elmondani, hogy megnyugodj! :)
2021. aug. 8. 11:26
4/9 anonim válasza:
1. vagyok.
Nem szültem, első terhességem, nincs “megértő” közeg, mert se barátnőkkel, se anyámmal nem beszélek arról, hogy terhesség alatt beleszúr a hüvelyembe. Nem hívom az orvost se ilyennel, se az ügyeletre nem megyek be mondvacsinált magzatvíz szivárgással, amikor nyilván az csak folyás. Nem aggódok ilyeneken mert tudom, hogy természetes. Nem generálók magamnak a problémát amikor amúgy jól vagyok. Gondolom utána olvasott legalább egy honlapon vagy könyvben terhességnek ő is. Szinte mindenhol írják hogy bármi lehet normális ami nem ERŐS görcs és elénk piros érzés….
2021. aug. 8. 14:01
5/9 anonim válasza:
Fantasztikus, hogy te ilyen önálló, magabiztos nő vagy, de nem mindenki az. Igen, sokunknak van kérdése, mert ismeretlen terület, tele vagyunk kételyekkel, félelmekkel. Mi van ha a hüvelyi fájdalom a szülés jele? Honnan tudjam, ha nincs kitől megkérdezni? Miért nem tudunk egy picit empatikusabbak lenni, vagy csendben maradni, ha csak bántani tudjuk azt, aki nem annyira tájékozott mint mi. Miből állt volna neked annyit mondani, nincs gond kérdező, nem kell aggódni. Te viszont jobbnak láttad kioktatni. Nem értelek, de sajnálom, hogy a frusztrációdat csak így tudod levezetni. Boldog és nyugodt babavárást kívánok mindkettőtöknek! :)
2021. aug. 8. 15:03
6/9 anonim válasza:
Ha szerinted a “mini tűvel hüvelybe szúró érzés” a szülés jele akkor el vagy te is tévedve eléggé.
Szerintem ha valaki gyereket vállal akkor ideje lenne önálló nőnek lenni minimum.
2021. aug. 8. 15:44
7/9 anonim válasza:
:D igen, pont ezt írtam. Tök jó fej lehetsz az életben, kezdem érteni miért kell mindent egyedül megoldanod.
2021. aug. 8. 18:26
8/9 anonim válasza:
Ehhez marha sok ész kell, hogy egyedül megoldja az ember. De tényleg….
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!