Panoráma (vagy más) tesztet ismételni kell, mert nem tudják kielemezni. Járt más is így?
Nekem csak részben, mert kifizettük a DiGorge Sy. meghatározását, és ahhoz több DNS kellett volna. A többit elvégezték.
Végül nem mentem el ezért még 1x, mert máskülönben semmi rendellenest nem láttak UH-on.
Nifty 12. heten. Ismetelni kellett, amire végül a 14. héten került sor. Az már megfelelő volt.
Nem kell izgulni, direkt kihangsúlyozták, hogy ez lehet technikai probléma is ( hűtési lánc, szállítás, megalvadt...bármi).
Köszönöm!
Igen, elég idegőrlő, hogy már az eredményt vártam, de még hetek, mire kapok valamit. Na mindegy.
Ha valaki később olvasná:
levetettem a Verifi tesztet, mert azt olvastam róla, hogy más a technológiája, nem választja szét az anyai és magzati dns-t, viszont sokkal komolyabb maga a vizsgálati módszer és sokkal kevesebb arányban lesz értékelhetetlen a minta.
Hétfőn vették le a vért, szerdán került a laborba, ma jött az e-mail. Leletet külön kell lekérni, de már az e-mail leírta, hogy a vizsgálat során számbeli eltérés nem igazolható.
Egyszóval: a Panoráma tesztet senkinek nem ajánlom, az apróbetűs részt, hogy sok esetben nem lesz sikeres, nem árulják el, csak ha már benne van az ember.
A Verifi tesztet kezelő orvos is mondta, hogy nagyon sok Panorámás jön ezzel hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!