Kielemeznétek nekem, hogy ezek összefüggnek-e a terhességgel?
Figyelt kérdés
Március 15.-én menstruáltam utoljára,sosem volt rendszeres így nem tudom pontosan mikor kellett volna megjönnie(az utolsó 3 hónapban 28napra jött meg)azon a napon amikor letelt a 28 nap elkezdtem kicsit görcsölni ami a mai napig megvan,volt mindenféle terhességre okot adó tünetem,az utóbbi 2 napban erősen látszanak az erek a hasamon és a mellkasomon,a köldökömnél pedig elszineződött egy vonal,tegnap csináltam egy terhességi tesztet de negatív lett,Vkinek volt már ilyen?olyan mintha terhes lennék de a teszt szerint nem vagyok az:(2010. ápr. 30. 14:41
1/2 anonim válasza:
Több kismama is írta hogy neki több negatív tesztje is vlt, doki meg látott babát. Van akinek csak 8-9 hetesen mutatta ki először, ilyet is írtak itt.
Szóval én azt tanácsolnám hogy menj el orvoshoz, nehogy baj legyen. Mert hormonális probléma is okozhat terhességhez hasonló tüneteket.
Akármit is fognak itt tippelgetni még, menj orvoshoz ha biztosat akarsz tudni.
Minden jót!
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nagyon egy cipőben járunk. Nekem is akkor volt utoljára, vannak jelek is (mellfeszülés, hányinger) viszont negatív teszt... Nem tudom én mikor tudok eljutni orvoshoz, szerintem csak 2 hét múlva, úgyhogy nagyon várom, veled mi lesz, kérlek mindenképpen írd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!