Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki szedett mar fertozesre...

Valaki szedett mar fertozesre Zinnet 250mg-os tablettat?

Figyelt kérdés

Sziasztok

37 hetes terhes vagyok a vizelet eredmenyemben talaltak bakteriumot es a vizelet nitritem pozitiv lett, doki nagy nehezen akart kiirni gyogyszert ra mondvan h ugyis nemsoka szulok de mivel azt hallottam ,hogy felmehet a babahoz kieroszakoltam hogy de en attol nyugodnak meg ha irna ki valamit ami elmulassza.

Zinnet 250mg filmtablettat irt fel ha beszedtem nemkell vissza mennem vervetelre

Van aki szedett mar terhesen ilyen gyogyszert hugyuti fertozes eseten?

Biztos elfog mulni tole?

Gondolom babanak nem art ez a gyogyszer ha nogyogyasz irta ki valakinek valamifele tapasztalat? Koszonom :)

2021. aug. 3. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én 2x is szedtem, egyszer az első, egyszer a 2. trimeszterben, szintén húgyúti fertőzés miatt. Semmi baj nem lett belőle, elmúlt mindkétszer a fertőzés.
2021. aug. 3. 17:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom akkor nem felek bevenni, bar gondoltam doki nem csak ugy irja ki csak megis antibiotikum :)
2021. aug. 3. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!