Mit gondoltok a kóla fogyasztásáról terhesség alatt?
Hát, gratulálok.
Egészen pontosan egyetlen szóban sem reagáltál arra a problémára, amiről írtam.
Csak így tovább.
Hát látom, hogy itt az értelemnek tényleg nincs helye.
Akkor legalább elárulhatnád, hogy tulajdonképpen minek írtál ide, kérdező? Mit akartál hallani?
Azt, hogy igyál csak nyugodtan?
Tudod, a cigi meg az alkohol az konkrétan méreg a picinek. Ezt mindenki tudja (csak azt nem tudja mindenki, hogy miért, és hogyan működnek).
A kóla is egy olyan dolog, amit egy egészséges, életerős nőnek sem ajánlanak, mert csontritkulást okozhat.
Nem feltétlenül... de ki tudja? Te ennyire jól ismered magad, hogy neked tuti nem lesz bajod tőle?
Jó, 2 adagtól még nem lesz. De most tartós használatról beszélünk. Nem csak 2 napig lesz savad.
És még a terhességről nem is beszéltünk, csak egy egészséges nőről.
Akkor most már alkoholt is iszok, vagy az megint hogy jön ide? :D
Na figyelj, segítek egy picit... "ennek kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy mennyire lehet káros ez is.. nyilván nem magamra értem, nem ezen a fél literen múlik valami, de mi van azokkal, akik egész terhességük alatt isszák?"
Ezt a részt kellett volna csak elolvasnod.
Látsz valahol olyat, hogy tartósan fogom inni? Kit érdekel hány napig lesz savam? Nem vagyok idióta, mint egyesek, hogy ne értsem meg a dolgokat. Lehet, hogy nekem még lesz 16 hétig savam, neked viszont keményebb menet lesz, mert amiben te szenvedsz, az nem fog elmúlni ilyen rövid idő alatt.
Ez az utolsó válaszom számodra, felőlem még vergődhetsz itt napokat is.
Életet ment?
Hát nem.
Erre sokkal hatékonyabb egy gyógyszer.
A kóla semmilyen módon nem egészséges.
Amúgy ismered az összetevőit? Például finomszappan is van benne a foszforsav mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!