Mit gondoltok a kóla fogyasztásáról terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok kóla ivó, étteremben sem kérek soha, itthon is csak a vendégek miatt van, de nem érzek rá ingert, hogy igyak. 24 hetes terhes vagyok, tegnap utolért a gyomorsav.. nem vagyok rá büszke, de megittam egy fél liter hideg kólát, mert enyhítette a kínlódásom. Ma ugyan ez a helyzet, de most pár korty után össze szedtem magam és inkább szenvedek... :D ennek kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy mennyire lehet káros ez is.. nyilván nem magamra értem, nem ezen a fél literen múlik valami, de mi van azokkal, akik egész terhességük alatt isszák?
Egészségedre váljék, azért ne idd liter számra. Van akinek a hányingeren segít, és hetekig ezzel él túl.
2021. aug. 3. 15:47
2/23 anonim válasza:
nagyon durva, hogy lehet ennyire aggódni
mások meg végigcigizik a terhességet
2021. aug. 3. 15:52
3/23 anonim válasza:
Ne igyál sokat, mert neked sem egészséges, de a picinek árt is.
A sok savval meg elsősegélynek ez jó volt, de most már orvoshoz menjél!
És ne akkor, amikor a sav jön, hanem most!
2021. aug. 3. 15:54
4/23 anonim válasza:
Nekem a hányáson és a hányingeren szinte csak a jéghideg kóla segitett. Ha mértékkel iszod, nem napi több litert akár víz helyett is, akkor semmi bajt nem csinál. A koffein miatt is érdemes odafigyelni rá, de mértékkel fogyasztva nem káros a babára nézve. Szóval, ha jól esik és segít a savadon, akkor igyál.
2021. aug. 3. 15:56
5/23 anonim válasza:
De, káros.
Lehet, hogy a baba megússza, de elveszi a kalciumot.
Egy olyan helyzetben, amikor maguktól is kipotyoghatnak a fogaid, így tuti lesz majd a hatás!
Köszönöm a lepontozást is.
Majd, kérdező, mikor a maradék fogaidat számolgatod, gondolj erre is, hogy milyen szépen sikerült azt lepontozni, aki szólt erről.
2021. aug. 3. 16:03
6/23 A kérdező kommentje:
#2es, ha elolvastad volna a magyarázatot, akkor rájöttél volna, hogy nem aggódás, szimplán egy kérdés. :D büszkék lehetnek azok, akik "végigcigizik" a terhességet..
2021. aug. 3. 16:05
7/23 A kérdező kommentje:
#5ös 😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️ köszi a jókívánságot, igazán el tudom képzelni milyen fajta ember lehetsz 😂😂 ui: nem szoktam pontozni senkit, így téged sem, de örülhetsz, mert ahogy nézem már többen is ellened vannak 🤦♀️😂
2021. aug. 3. 16:07
8/23 anonim válasza:
Ha más cigizik, azzal konkrétan gyilkolja a gyerekét. Néha a gyerek szabályosan fuldoklik ilyenkor, lehet mérni.
Emiatt aztán lehet, hogy hiányozni fognak alkatrészei. Fél kar, ilyesmi...
De ugye, kérdező, ezt nem igazolásnak hozod magadra?
A te gyerekedre neked kell vigyázni, nem másnak.
2021. aug. 3. 16:08
9/23 anonim válasza:
ITT CSAK HÜLYÉK PONTOZNAK?
Konkrétan arról szóltam, hogy a baba önmagában elveheti pár fogadat.
Sose hallottál még erről?
Nem hiszem.
Ezek után még egy olyan vegyszert inni, ami szintén megköti a kalciumot... hát... szerinted normális?
Tényleg komolyan kérdezem.
Sav ellen nem lenne jobb inkább egy olyan szer, amit az orvos ajánl?
Tényleg komolyan kérdezem.
2021. aug. 3. 16:11
10/23 A kérdező kommentje:
#5ös folytatom, ha már ennyire csalánra pisiltél 😂 a gyereknek nem "alkatrészei" vannak, hanem szervei és testrészei. Amúgy meg ajánlom a 4. osztálytól való ismétlést, legalábbis a szövegértést illene gyakorolni. Ki beszélt cigizésről? Magamra miért hoznék igazolást? Miről beszélsz? 😂🤦♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!