Kinek mennyire jöttek be a kisfiú vagy kislány lesz babonák?
Mint pl ha sokat van rosszúl a kismama akkor kislányt vár, vagy ha a sósat kívánja akkor kisfiú lesz, meg ilyenek. 😃
Nekem már van egy fiam, vele egyszer sem voltam rosszúl, meg a sósakat kívántam inkább a legelején, szóval bejött, igaz utána már mindent IS megettem🙈
Ezt a kérdést csak egy kis szórakozásként raktam fel. Tudom semmi ilyen nincs kőbe vésve, meg nyilván az ultrahangra megmondja egyértelműen. :)
Nálam bejött a "kismama rosszul van" babona. A lányommal végighánytam a terhességet, a fiammal a 6. és 8. hét között hánytam rendszeresen, utàna csak néha-néha. Ráadásul a lányommal folyamatosan égett a gyomrom. Nem vagyunk babonásak, de viccelődtünk vele, hogy biztos lesz haja. Sűrű fekete hajjal született. A fiamnál nem volt gyomorégés, ő szinte kopasz volt mikor megszületett.
Tudom, hogy véletelen, de jól jött ki 😅
Kedves első! Nem kötelező a gyik kérdésekre válaszolni, lehet tovább görgetni ha nem tetszik!
Ezt a kérdés nem véres komolysából tettem ki, csak egy kis szórakozás. Nem tudtam, hogy ezt itt nem szabad -.-"
Többieknek köszönöm szépen a választ 🙂
Lany- nem volt rosszulletem de lanyos hasam volt.
A szodabikarbona teszt viszont lanyt mutatott tobbszor is megcsinaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!