15 hetes terhesen ihatok egy fél deci vörösbort?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 18:20
11/11 anonim válasza:
12.17-es vagyok.
Persze, mindenki maga dönt. De a fentiekben alkoholfogyasztásról, túlzott alkoholfogyasztásról van szó, és szerintem a kérdező fél deci vörösborra vonatkozó kíváncsisága nem sorolható ebbe a kategóriába. Persze, hogy ki lehet bírni, én sem iszom inkább, az a biztos, és nyilván én is Veled értek egyet, de szerintem a gyerek agysejteinek rombolása nem itt kezdődik. Természetesen mindenkinek a kisbabája a legfontosabb, és nem a véleményed, hanem a megjegyzésed volt a megmosolyogtató, amely szerint egy csepp alkohol rombolná a gyerek idegrendszerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!