Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen ez mennyire normáli...

32 hetesen ez mennyire normális hogy ébreszteni kell? Ilyen sokat alszanak már?

Figyelt kérdés

Vagy az időjárás?

32 hetes vagyok ma reggel annyira megijedtem. Fél órán keresztül ebresztgettem a pocak lakó lányom mert semmi aktivitást nem mutatott. Pedig minden reggel velem kel és ma sokkolt hogy semmi mocorgast. És aztán nagy nehezen az én unszolasomra, razogatasomra fel óra múlva indult be.

Cukros is vagyok.

Nagyon ijesztő volt.

Azóta persze fent van. Úgy sírtam amikor végre újra megereztem mozogni párom már mondta hogy öltözzek menjünk be azonnal de rá kB 5 perce elkezdett ficeregni.

Pont ma megyek 32 hetes uh-ra fogom is a dokinak jelezni.

2021. júl. 29. 08:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
53%
Akkor tényleg szerezz be egy szívhangfigyelőt, meg kéne egy jó barátnő, aki szükség esetén megnyugtat. Ha tényleg komoly okod van aggódni, akkor a megtalált szívhang ellenére is ajánlott bemenni, de ha nincs, akkor ezek segítenek csökkenteni az aggódást. Plusz nekem a stressztől, szorongástól a cukrom is fölmegy, ha neked is, akkor fontos dolgozni rajta :-)
2021. júl. 29. 17:20
 22/22 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező nagyon sajnálom ami veled történt. Nyilván így nem tudod elengedni ez a rettegést. De a válasz az hogy ez lehet teljesen normális jelenség is és jelezhet bajt is. Mi ezt sajnos nem tudjuk megmondani de meg csak védőnő se telefonon. Ha ilyen előzményed van nyilván az orvosod se fog hülyének nézni ha inkább bemész a biztonság kedvéért pluszban hozza.
2021. júl. 29. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!