32 hetesen ez mennyire normális hogy ébreszteni kell? Ilyen sokat alszanak már?
Vagy az időjárás?
32 hetes vagyok ma reggel annyira megijedtem. Fél órán keresztül ebresztgettem a pocak lakó lányom mert semmi aktivitást nem mutatott. Pedig minden reggel velem kel és ma sokkolt hogy semmi mocorgast. És aztán nagy nehezen az én unszolasomra, razogatasomra fel óra múlva indult be.
Cukros is vagyok.
Nagyon ijesztő volt.
Azóta persze fent van. Úgy sírtam amikor végre újra megereztem mozogni párom már mondta hogy öltözzek menjünk be azonnal de rá kB 5 perce elkezdett ficeregni.
Pont ma megyek 32 hetes uh-ra fogom is a dokinak jelezni.
Hol írtam hogy fáj?
Szimplán annyi a véleményem, hogy nem old meg semmit, csak az ő hangulata, terhessége és lelkiállapota lesz fos.
De sok embernek csak akkor jó, ha igazából rossz, ha lehet szenvedni. Ezt már észrevettem.
11 és neked mivel lesz jobb, ha itt beszólogatsz neki?
Mosdathatod magad nyugodtan, a magadfajta azért jár erre az oldalra, hogy legyen kibe belekötni.
Akkor most nem is tudom ki gyárt problémát. Foglalkozhatnál értelmesebb dolgokkal, és akkor nem lesz magas a vérnyomásod a gyk-s kérdésektől.
Azért mert személyeskedésen és trágárságon kívül normálisan nem tudtok válaszolni, nem én vagyok a hülye és ugyanúgy igazam van.
Ha megfigyelitek, én vagyok az egyetlen válaszoló közületek aki nem vállalhatatlan stílusban szól a másikhoz.
A kérdező meg olvassa át amit irt a kérdésben és gondolja át hogy min is akadt ki ennyire. Hátha rájön, hogy feleslegesen gyötri magát.
Befejeztem a hozzászólást ehhez a kérdéshez, mert csak értelmetlen sértegetés amiket írtok.
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!