32 hetesen ez mennyire normális hogy ébreszteni kell? Ilyen sokat alszanak már?
Vagy az időjárás?
32 hetes vagyok ma reggel annyira megijedtem. Fél órán keresztül ebresztgettem a pocak lakó lányom mert semmi aktivitást nem mutatott. Pedig minden reggel velem kel és ma sokkolt hogy semmi mocorgast. És aztán nagy nehezen az én unszolasomra, razogatasomra fel óra múlva indult be.
Cukros is vagyok.
Nagyon ijesztő volt.
Azóta persze fent van. Úgy sírtam amikor végre újra megereztem mozogni párom már mondta hogy öltözzek menjünk be azonnal de rá kB 5 perce elkezdett ficeregni.
Pont ma megyek 32 hetes uh-ra fogom is a dokinak jelezni.
Tudom,hogy már nem sok van a terhességből,de érdemes lenne beszerezni egy szívhang figyelőt.Angelsounds.
Hallgathatod és fel is veheted,ha valami rendelleneset tapasztalsz le tudod játszani a dokinak is.
Legfeljebb marketplacen szinte újként el tudod adni,ha már nem lesz rá szükség.
CSAK ÖTLET.Én szeretnék egyet,most leszek 12 hetes.Előző terhességemnél jól jött volna,kora szültem pont 32.héten.
Nem KELL ébreszteni, hagyd szépen békén. Eszméletlen, hogy egyesek mindenen tudnak aggódni és gyakorlatilag hisztérikus állapotba jönnek apróságoktól.
Mozog-nem mozog, túl keveset mozog-túl sokat mozog. Itt mozog, ott mozog. Ekkor mozog-akkor mozog.
Most ennyire rettegtek, aggódok, mi lesz ha megszületik?
De jó neked. Az én gyerekem mindig akkor volt fent,amikor én aludtam..volna.
De ne aggódj, egyre kissebb helye van,meleg is van,most többet alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!