Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A magánrendelést válasszam?

A magánrendelést válasszam?

Figyelt kérdés

A második babát várjuk,Az elsővel jártam magánrendelésre,de nálunk nem lehet szüléshez orvost választani.

A szülés közben komplikációk léptek fel amik elkerülhetők lettek volna,de nem figyeltek rám.Szerencsésen megúsztuk,de nem tudom van-e így értelme ennyi pénzt kidobni az ablakon.

Vidéken lakunk,ahol nincs nagy választék azt illetően h hol szüljek.

2010. aug. 28. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha telik,akkor válaszd! Ott jobban odafigyel Rátok a doki,mintha kórházi rendelésre járnál.
2010. aug. 28. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Én jártam sztk-s orvosnál, és magánnál is. Az sztk-s tulajdonképpen le sem tojt...a magánrendelésen (bár nem olcsó) nagyon kedves a dokim, és szerencsére elég sokat is foglalkozik velem, nem dob ki gyorsan, szóval így nekem nem pénzkidobás. De persze egy sztk-s is lehet rendes, csak nálunk nem olyan van sajnos.

Az rossz, hogy szülésnél nem lehet választani, de nekem az is fontos volt, hogy a terhesség alatt megkapjam a megfelelő odafigyelést, és ezt én csak a magánrendelés alatt kapom meg.

2010. aug. 28. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Én azt hittem, hogy mindenhol lehet dokit választani. Megkérdezhetem, hogy melyik település ez?

Nekem nem volt gondmentes a terhességem és szerencsére ennél a dokinál született a kisfiam, nekem nagyon megnyugtató volt, hogy mindent tudott a terhességemmel kapcsolatban és gyakorlatilag a nap 24 órájában bármikor hívhattam.

2010. aug. 28. 21:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen,sajnos azóta beigazolódott,amit írtatok.Elmentem Sztk-ra,hát..mit mondjak.Alig mondott valamit,és nagyon durván vizsgált meg,még véreztem is..:(

Ajkán lakom,itt szigorúan ellenzik h szülésre orvost fogadhassunk.Meg is látszott ugyanis 9 nappal túlhordtam a kislányom úgy hogy toxémiás voltam,és végül sürgsségi császár és intenzív lett a vége,szerencsére csak nekem.

2010. okt. 1. 08:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja,és ahhoz mentem sztk-ra akihez magánra jártam előtte!!!!
2010. okt. 1. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!