Ki mikor volt először Ultrahangon? Illetve kinél mikor volt először szívverés/pulzálás?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 16:06
11/20 anonim válasza:
5+6 ügyeleten vérzés miatt. Petezsák volt szikhólyaggal.
6+3 az orvosomnál embrió szívhanggal.
12/20 anonim válasza:
8-9 hetesen mentem mindegyikkel először, felesleges lett volna korábban.
13/20 anonim válasza:
7 hetesen mentem, már volt szívhang
14/20 anonim válasza:
5 hetesen voltam dokinál, 7 hetesen volt szívhang is.
15/20 anonim válasza:
7 hetesen menten, még nem volt szívhang. 2 hét múlva mentem ismét, akkor már egyértelműen látható és hallható volt. :)
16/20 anonim válasza:
Mensítől számolva 6 hetesen volt petezsák embrióval szívpulzálással.
7 hetesen szintén szívpulzálás.
9 hetesen kell mennem újra,remélem akkor már hallani is fogom. :)
17/20 anonim válasza:
Èn lombikos vagyok így hetente jártam a dokihoz.A hèten "elengedett" már betöltöttem a 7.hetet hallani nem de látni lehetett hogy pulzál/dobog a kis szívecskéje ☺️ 9 hetesen kell újra mennem akihez majd járni szeretnék.
Tudtok abban segíteni hogy védőnőhöz mikor kell először menni?
18/20 anonim válasza:
Ha kaptál a dokitól papírt, hogy elő terhesség és egy rizikó besorolási lapot amin megállapítja hogy alacsony vagy magas rizikójú-e a terhességed akkor már mehetsz most is. Ha ezt majd a másik nőgyógyásztól kapod, akkor majd az után.
20/20 A kérdező kommentje:
7+4 hetesen voltam először és már volt szívhang. Most már 2 hónapos nagyfiú. 😍
2022. máj. 11. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!