Ki mikor volt először Ultrahangon? Illetve kinél mikor volt először szívverés/pulzálás?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 16:06
1/20 anonim válasza:
4 aztán 5 hetesen (2 terhesség).
Szívhang átlagosan a 7 hetes korban volt biztosan.
2/20 anonim válasza:
Számított kor szerint 6+3-nál mentem, de kiderült, hogy kisebb a terhesség, 5+3. A tényleges 6+3-nál volt már embrió szívcsőpulzálással.
3/20 anonim válasza:
Kisfiamnál 6 hetesen voltam még nem volt szívhang, 2 hèt múlva már volt.
Így most csak 8+2 naposan megyek elsőnek, még 2 és fél hét.:D nem telnek a napok:D
4/20 anonim válasza:
7+0 volt az első ultrahang, volt szívhang
5/20 anonim válasza:
Elsőnél 8, másodiknál 9 hetesen mentem először.
6/20 anonim válasza:
4+6 naposan voltam először dokinál, (méretek szerint volt ekkora az embrió, nekem itt már késett 2 hetet)
6+1 naposan már volt szívcső pulzálás. ( itt is méretek alapján voltunk 6+1 naposak)
7/20 anonim válasza:
7+1 volt szivhang
7+8 csak üres petezsák volt, az is maradt
7+3 volt szívhang
Az én dokim a 7.hét elött nem is fogad terhességmegállapítás miatt, mert felesleges.
8/20 anonim válasza:
Első 6+4, már volt szívhang.
Második 9. hét.
9/20 anonim válasza:
6+4 hetesen voltam első vizsgálaton, már volt szívhang.
10/20 anonim válasza:
Én kérdeztem dokit mikor menjek, így mentem először 8+3 naposan (menzesz szerint), akkor már egyértelműen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!