12 hetes vagyok, első baba, látszódhat már a pocak?
Figyelt kérdés
Egyértelműen nem lapos már, be sem tudom olyanra húzni. De még korai lenne látszódnia, nem? Főleg ha az első. Vagy így meghíztam volna a rosszullétek ellenére? Vagy csak puffadás lehet? Tényleg csak nagyon enyhén emelkedik el az egyenes vonaltól, de azért én látom. És nem is az alhasamnál, hanem a beleimnél, ahol régen a hátam volt.2021. júl. 27. 19:08
1/11 anonim válasza:
Nem a baba miatt látszik, csak fel vagy puffadva.
3/11 anonim válasza:
A 12. héten a magzat mérete kb. 5.5 cm, súlya 14g. Szerinted?
4/11 anonim válasza:
Elfog múlni nemsokára a puffadás! :) nekem kb most van akkora hasam (22 hetesen) a terhességtől, mint 14 hetesen a puffadástól :)
5/11 anonim válasza:
Nekem is a puffadástól látszódott. Kb a 19-20. hét környékén múlt el a puffadás.
6/11 anonim válasza:
Attól még nő a méhe.. Szóval látszódhat igen. Egyénfüggő. Valakinek már 8hetesen látszik valakinek csak 20 hetesen..
7/11 anonim válasza:
Hülyeségeket ne beszélj már kérlek, 8 hetesen... max. ha eddig anorexiás volt és 35 kg. Egyébként fizikailag lehetetlen!
8/11 anonim válasza:
Valamenny íve van a pocinak terhesség nélkül is.
Én onnan tudom, hogy csak a puffadás látszik, hogy vannak napok amikor olyan, mintha nem is lennék terhes, lapos a hasam.
De a legtöbb napon vastag vagyok és pocis..
12. hétben járok, ez a legrosszabb, ilyenkor még nincs terhes has, csak mintha jól meghíztam volna :D
9/11 anonim válasza:
12.héten még puffadástol van kismama pocid.. puffadás 1 idő után lemegy és lapos hasad lesz
10/11 anonim válasza:
Látszódhat. Igaz, hogy második gyerekkel, de nekem akörül már szorult a nadrágom és munkahelyen bő pulcsival igyekeztem takarni a hasam. Pedig nagyon rosszul voltam, sokat hánytam, fogytam 5 kilót, mégis nőtt a hasam. (Nem puffadás miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!