Mindenhol vízzel történik a cukorterhelés?
Nálunk a kórházban adják, bekeverik is.
Ha akar az ember, tehet bele citromlét.
Amúgy igen, tömény szőlőcukor szirup kb.
Köszi :)
Meglepődtem, mert ismerősöktől azt hallottam eddig, hogy sima vízbe kapták ezt a cukor oldatot, de akkor én teába fogom :D
Ez komoly, hogy van olyan kórház, ahol az embernek magának kell megvenni ezt a port is? A citrom részét értem, nem kávéház, hogy ők adják, de könyörgöm.. egy kötelező vizsgálatra még te vedd meg a port? Azért ez kemény... :(
Igen, nálunk így van (hármas vagyok). Elmentem a gyógyszertárba délelőtt, majd délután négyre vissza kellett mennem érte, addigra keverték ki, 300 Ft. körül volt 😀 Annak örültem, hogy - mivel hűtőben kellett tartani a vizsgálatig - jó hideg volt, könnyebb volt úgy meginni, mintha a kezembe nyomták volna langyosan (ezt a védőnő is mondta előtte).
Off: az első vérvétel után kérdezték, jól vagyok-e. Mondtam, persze, csak kicsit szédülök (éhgyomri vérvétel után mindig szoktam). Erre az asszisztens: "Hol a cukoroldat? Idd meg gyorsan, attól elmúlik. Tényleg? Persze, attól minden is elmúlik" 😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!