Mennyit hiztatok terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
Jelenleg 12 kg-nal tartok, de szornyen érzem magam miatta,
És meg van hátra 9 hét. Pedig nem zabálok, normális eszem… Hogy tudnám mjnimalizálni ezt a hízàst a maradék időben?
Könnyű volt a fogyás?
2021. júl. 20. 21:13
1/18 anonim válasza:
17 kg-t híztam. Fél éves volt a fiam, mikor a teherbe esés előtti súlyomon voltam. Most 9 hónapos, azóta még 3 kilót fogytam. Ringatva alszik plusz iszsz... pedig zabálom az édességet,
2/18 anonim válasza:
Rengeteget 39kg . De valami miatt borzalmasan vízesedtem. Én sem zabáltam se semmi. Szörnyű volt az egész . 3hónap alatt lement . Kórházból 22kg mínusz.
3/18 anonim válasza:
20 kilót durván, javarészt víz volt, főleg az utolsó hetekben jött fel… A víznek kb 2 hét kellett, hogy lemenjen, szülés után egy hónappal már a kezdő súlyomon voltam. Most várom a másodikat, 32 hetes vagyok, eddig 9 kg a plusz, a víz most kezd felkúszni, hát ezt a részt nem vártam 😔
4/18 anonim válasza:
Én eleinte fogytam mert hanytam. 54el indultam,48ra fogytam,majd 72vel mentem szülni. 2 nap múlva 18 lement,annyi víz volt rajtam
5/18 anonim válasza:
Az elsővel 4, a másodikkal 5 kg-t, technikailag fogytam kb 10 kg-t mindkettővel. De volt is miből. 😄
6/18 anonim válasza:
Szerencsés voltam ilyen szempontból 67-tel kezdtem, 40.-ik héten 78 kg voltam, 41 hétre szültem 74,5 kg voltam akkor reggel szülés előtt. Szülés után 1 héttel újra 67 voltam. De szerintem ez főleg genetika kérdése is.
7/18 anonim válasza:
19-et, de abból már semmi se maradt.
8/18 anonim válasza:
Első babómmal 4 kgt híztam, majd 12 kg ment le mire hazaértünk a kórházból.
Nem voltam se hányós se semmi, nem ettem keveset sem, egyszerűen nem jött fel plusz szerencsére. Életem legjobb időszaka volt a terhesség. 😁
9/18 A kérdező kommentje:
Akik vizesedtek, azt lehet látni? Vagy honnan lehet tudni, hogy víz? És van ellene valami megoldas?
2021. júl. 20. 21:52
10/18 anonim válasza:
Látni és érezni is lehet. Nekem konkrétan csurgott a lábamban,mintha egy vízágy lettem volna meg amikor benyomtam,benne marad percekig az ujjam nyoma.
Szóval azt tudni fogod. Van akinek az arca is eltorzul rendesen. Tenni ellene? Hát nemtudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!