Anyukák, akik 100 kilö felett kezdtétek a terhességet, mennyit híztatok összesen?
Én nem vagyok ennyi, de unokatesóm igen. Ő az elsővel tizenvalahány kilót hízott, és maradt rajta utána. A másodikkal cukorbeteg lett, négy kilót hízott összesen, nettó négy kilóval lett kevesebb a szülés után.
A súly nagyrészt a második félidőben jön, úgyhogy érdemes vigyázni.
Én nem vagyok 100 felett csak majdnem, 94 kilóval kezdtem a terhességet, nem volt semmilyen betegségem sem előtte, sem a terhesség alatt (nincs terhességi cukrom sem meg semmim), nem diétáztam a terhesség alatt, ettem ami jól esett, csak elkezdtem a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre odafigyelni (sajnos a terhesség előtt volt, hogy csak napi fél litert ittam meg), holnapra vagyok kiírva és most vagyok 95 kiló. :) Örülök, hogy ,,ennyivel megúsztam"...
Ez adott egy kis motivációt ahhoz, hogy a szülés után próbáljam tartani a megfelelő folyadékbevitelemet meg egy kicsit egészségesebb étrendet vezessek be, mert jobban nézek ki talán most mind a terhesség előtt, jó persze a hasam az jó nagy lett, de látom a karjaimon, a lábaimon és az arcomon, hogy ott picit vékonyabb lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!