Hány kg-val kezdtétek a terhességet, mennyit híztatok és hány kg hány cm lett a babátok?
Jelenleg 22 hetes kismama vagyok.
157 cm vagyok, 60 kg-mal kezdtem a terhességet.
Most 63 kg vagyok.
Még csak 3 kg híztam, szeretnék legalább 3 kg babát szülni, normális, hogy még csak 3kg a plusz kiló?
60al kezdtem, 67-el szültem
-11kgval jöttem haza a kórházból
A babám 3700 grammal született
Szia! Én is 157 centi magas vagyok, 51 kilóval kezdtem a várandósságom. A 22. héten még csak +1 kg volt rajtam, mert az első trimeszterben sokat émelyegtem.
Végül 58 kilóval mentem szülni (38+6 hetesen).
A kislányom 3240 grammal, 55 centivel született. 🙂
156cm 45kg kezdtem a terhességet 65kg lett a vége.4kg született a babám.Szülés után 2 héttel ment ki a víz belőlem akkor mértem magam először 50kg voltam.Szoptatás alatt nekem se nem ment le a súlyomból, se nem híztam, úgyhogy most jó 2 év után fogytam csak vissza a 45kg.
Normális, majd ezután jönnek a kg.Na meg ha nem vizesedsz és nem 3 ember kajáját eszed akkor nem fogsz kétmázsás lenni.
64 kilósan kezdtem, 70 kg-vel mentem szülni és 62-vel jöttem haza a kórházból. A rá következő 3 hétben leadtam még 4 kilót.
A 22 hét környékén olyan 60-61 kg körül volt a súlyom, az első trimeszterben lefogytam 59 kg-ig, és csak a 27-30. hetek körül kezdett felfelé menni, addig végig stagnált ezen a szinten.
Kerek 3500 grammal é 51 centivel született a lányom 40+4 napra. Szerintem a hízás mértékéből az égvilágon semennyire sem lehet következtetni a születendő gyerek méretére, hacsak nem kezeletlen GDM van a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!