Hány kg-val kezdtétek a terhességet, mennyit híztatok és hány kg hány cm lett a babátok?
Jelenleg 22 hetes kismama vagyok.
157 cm vagyok, 60 kg-mal kezdtem a terhességet.
Most 63 kg vagyok.
Még csak 3 kg híztam, szeretnék legalább 3 kg babát szülni, normális, hogy még csak 3kg a plusz kiló?
100 kg körül kezdtem mind a kettőt. Az elsővel 4 kg-t híztam, -15-tel mentem haza, 3120grammos babával.
A másodikkal 5-öt híztam, -13-mal mentem haza, 3570grammos babával.
2.babamnal 7kilos hizasbol 3500g-os babam lett (vekony vagyok), jovo heten pedig azert inditjak 38.heten mert hetek ota sokkal nagyobb a baba mint a koranak megfelelo,32.heten 3200g, 37.heten 3700g, probaljuk 4kg korul tartani.(10kgt hiztam)
Masnak 30kgos hizasbol 3kg-os babaja szuletik, tehat nem sok osszefugges van kozte, kiveve ha terhessegi cukorbetegseg van a hatterben.
Ez genetika leginkabb.
63kgval kezdtem a terhességem, és 83sl mentem szülni. A kislányom 3700 gramm és 54 cmel született.
Egyébként a 20. hét körül 4-5 kg hízásnál tartottam, aztán a végére csak elértem a 20at :(
Ebből szülés után két héttel 8 kg volt már csak rajtam.
173 cm
Első gyerek 54 kilóval kezdtem (nagyon sovány voltam) 84 kgmal szültem
Második gyerek 64 kilóval kezdtem ( ez ideális volt) szintén 84 kilóval zártam
A kicsi 9 hónapos, 64-65 kg vagyok.
Én extrém módon hízok terhesen hiába nem zabálok, ez nalam genetika.
Első babánál 85 kg-mal kezdtem, lement 82 kg-ra az elején. Szülni 90 kg-mal mentem, 78 kg lett a vége. Baba 3580 gramm és 50 cm volt.
Második babánál kb 90 kg-mal kezdem. (tudom, tudom, ez szépen visszajött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!