Hány kilót híztatok a terhesség feléig? Összesen
mennyi ment fel a végéig?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kétségbe vagyok esve úgy rakodnak rám a kilók. Az első trimeszterbe fekvőre voltam fogva,akkor eleve feljött valamennyi,aztán kicsit megállt,majd most a második trimeszterbe megint elindult :( Vannak napok,amikor sokat eszek,kívánós vagyok,vannak,amikor meg keveset.Egy hete elkezdtem online található kismamatornát,hogy mozogjak is itthon. 2-3 naponta mozgok 15-20percet,több egyenlőre nem megy.
25 hetes vagyok és 7 kiló plusznál tartok. Igaz,hogy ennek még a duplája megy fel a végéig??? :O Az 14 kiló még? Kivagyok ettől.
1. 15 kg ment fel / ez utána le is ment 3 hónap alatt teljesen 2 hét után 3 kg volt csak a plusz:
2. 20 kg lett a vége
11 kg itt is hamar lement
A maradék még küzdelem 6 hós a baba
2020. okt. 1. 07:46
2/24 anonim válasza:
20. hét körül értem el ismét a kezdő súlyom a kezdeti fogyás miatt. Valóban a harmadik trimeszterben ugrott meg a mérleg, 14kg lett a vége ikrekkel. Miket eszel? Nekem jó lett a cukorterhelésem, mégis a gdm dieta alapjait vettem figyelembe. Se cukor, se fehérliszt, mindent ettem, amit megkívántam, csak otthon elkészítettem diétakompatibilisen.
2020. okt. 1. 07:49
3/24 A kérdező kommentje:
megmondom őszintén elszaladt kicsit a ló és folyamatosan a péksütiket,szénhidrátokat kívántam,de ez jó ötlet,hogy készítsem el inkább én diétásan.
2020. okt. 1. 07:51
4/24 anonim válasza:
Nem emlékszem mennyi ment fel a terhesség feléig de kb onnantól rakódtak rám igazán a kilók. Terhesség végéig kb 30 kiló jött rám. 4 hónapja lesz, hogy szültem, most már csak 5 kiló van rajtam.
Nem kell ettől a hízástól annyira kiakadni.
2020. okt. 1. 08:45
5/24 anonim válasza:
Én kb a 20, hétre nyertem vissza a kiindulási súlyom. Most a 35. hétben plusz 5 kg van rajtam, szólt a doki hogy egyek többet (diétakompatibilisen, tehát szénhidrátban ne, csak kalóriában)
GDM-es vagyok, és várandósság kezdetekor volt rajtam plusz súly.
Azt hiszem 6-7 kilót, 14kg lett a vége. Bár az tény, hogy én az elején zabáltam, az csillapította ugyanis a hányingeremet, a második trimeszterben és a harmadik elején pedig figyeltem. Sok rajtam maradt, 7 kiló ment le, a többi még rajtam van. (Sőt a szoptatás alatt híztam 4-5 kilót a tejért való küzdelemben... most kezdem a diétát, mert a tejemnek már így is annyi.)
2020. okt. 1. 09:18
9/24 anonim válasza:
Eddig 3 kg-t, a vége 7 lett. Nekem ez genetika szerintem mert anyukám mind a három terhessége alatt ugyanígy 7 kg-t hízott.
2020. okt. 1. 09:21
10/24 anonim válasza:
Én is ennyit híztam a 25. heti (múlt heti) mérésig, de az a furcsa, hogy nem látom magamon, mások szerint is csak a hasam nőtt. És amúgy a haskörfogatom valóban sokat nőtt az elmúlt hetekben. Szerintem 14 kg a végéig nem olyan vészesen egészségtelen, ha normál súlyról indultál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!