Mennyit híztatok?
Ti mennyit híztatok, szülés után mennyi maradt rajtatok?
50 kg 170 cm körüli nők válaszára lennék leginkább kiváncsi, de érdekel mindenkié, szívesen olvasom.
Elsővel 6ot, szülés után 1 hónappal 1 kilóval voltam kevesebb a kezdősúlyomnál (164cm vagyok és akkor 60valamennyivel kezdtem).
Másodikkal 9et, nem méregettem magam utána jó sokáig, de egyre csak híztam, már 2 évvel a szülés után több voltam, mint amennyivel szülni mentem (egyfolytában terhesnek néznek azóta is, a lábaim maradtak "leánykori" formák, de ha meglátnál nem gondolnád, hogy nem 3. trimeszter béli kismama vagyok)
Kb 15-20 kg-t híztam, de az utolsó 2 hónapban nem álltam már mérlegen. Annyira vizes voltam, tuti, az is dobozz hozzá.
160 cm és 61 kg-val estem teherbe. Szülés után 3 hónappal pedig 59 kg voltam már. Pedig kétpofára zabáltam, de a szoptatásra fel is használta a testem a bevitt energiát
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz.
Utolsó valaszoló, hajrá, szurkolok, sikerülni fog!
Szívesen olvasok még válaszokat
Közben jött egy új válasz (köszönöm)
a szurkolás a #4-esnek szólt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!