Mennyit híztatok a terhességeitek alatt?
6
9
Gőzöm sincs mikor gyorsult, az orvosom azt mondta max 13 kilót lehet
Elvileg 15 kilóig normális, ha nem vagy túlsúlyos.
En 9 kilót hiztam összesen. Legtöbbet a 2. trimeszterben. Talán úgy volt trimeszterenkent, hogy 2-5-2. Ezzel a hízással en egy héttel szules után kevesebb voltam, mint mikor teherbe estem. Hozzáteszem nem szigorú de dietan voltam. Nem ettem hozzáadott cukrot tartalmazó ételeket és kerültem a fehér lisztes dolgokat is. (Néha azért becsúszott egy kis bűnözés) cukor értékem határ alatt volt, de emelkedett, ezért volt erre szükség.
Elsőnél +23 kg, másodiknál +14 kg.
Harmadik trimeszterben durvult mindig a helyzet, akkor kezdődött a vizesedés is.
Akkor ez teljesen változó, ahogyan írjátok. És aki többet hízott 14-15 kg-nál, az hogy történhetett? Ennyit jelent a vizesedés jelentette többlet, vagy enni is nagyon sokat ettetek?
Kicsit félek ettől, mert gerincferdülésem van, és nagyon nem lenne jó, ha a végére iszonyú sok kg felmenne...
10kg számít normálisnak (mivel ugye a terhesség vége a baba és részei.. a további dolgok 8-9,5kg ot tesznek ki)
Én 11 kgot híztam. Haza plusz 3 kg-al jöttem, első babával.
Második babával (mondjuk ő 4 héttel előbb jött) 7kgot híztam, és - 1 kg-al jöttem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!