Mennyit híztatok terhesség alatt és mennyit adtatok le terhesség után? 37h 17kg eddig nálam.
1. terhesség alatt 10-et híztam, szülés után 3 nappal 3-mal kevesebb voltam a kezdősúlyomnál.
2. terhesség alatt 12-t híztam, szintén -3 lett szülés után.
Szoptatás közben viszont híztam.
15 kg
Kórházból hazajövet 7 kg maradt
1 hétre rá 3 kg
4 hóval később semmi
Nem csináltam semmit miatta
Most szerintem több lesz nagyon picit gyorsabb ütemben hízok
15 kg-ot híztam.
Kórházból 10 kg mínusszal jöttem.
Pár hónap alatt ment le a maradék, most 3 kg-mal kevesebb vagyok, mint szülés előtt. Nem sportolok.
Első terhességgel nagyon vizesedtem. 50ről 87lett. Ebből 22minusszal jöttem haza a kórházból, fél év alatt lement.
Most a második babám várom, 31 hetesen 12 plusz. Remélem gyorsan le tudom adni, mert nem igazán vizesedek. Nem is zabálok mégis jönnek fel a kgok.
Elsővel 66kg->75kg, szülés után 1 hónappal mérekeztem meg először, akkor 65kg voltam.
Másodikkal 69kg->77kg, szoptatás alatt csak híztam, lassan 4 éves a gyerek, 75kg vagyok.
Én az elsővel az utolsó 3 hétben még 10 kilót híztam az addigi 15-höz, de az már mind víz volt - nem is volt egészséges terhesség, a patológián feküdtem és még tokám is nőtt. Aztán pár nap alatt kipisiltem :) így csak 2 kilóval voltam több, mint előtte. Aztán szoptatás alatt durván meghíztam.
A másodiknál meg 12-őt híztam és -4 kilóval távoztam. És nála szoptatás alatt is tovább fogytam, pedig direkt megtartottam a 40/42-es ruháim, erre vehetettem 34/32-eseket.
Aztán mindig visszaálltam 2 év múlva az eredeti átlag méretemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!