Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is érez így terhesség alatt?

Más is érez így terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Második gyermekünket várjuk, első trimeszterben vagyunk. Éveket vártunk rá, hogy sikerüljön. Most hogy itt van, nem is tudom, hogy akarom-e... Az állandó émelygés miatt nem tudok foglalkozni a kisfiammal, ez miatt is bűntudatot érzek. Nem tudom hogy ez most a hormonok vagy mi? Rossz a kedvem, rossz a közérzetem.
2019. nov. 3. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Szerintem olyan nincs egy terhesség alatt sem, hogy mindenki mindenben 100%-ig biztos. Hol ebben, hol abban elbizonytalanodunk. Ráadásul az első trimeszterben többször rosszkedvű az ember, és úgy végig viharoznak a hormonok.

Szerintem ne aggodj, próbálj meg a kellemes és jó dolgokra fókuszálni, akár a babával, akár bármi mással kapcsolatban, vond be a kisfiadat is, és akkor nem érzed, hogy kimarad belőle. Ha nagyon -rosszul erzed magad, amúgy mindig elmehetsz pszichológushoz egy beszélgetésre, az sok mindent helyre rakhat a fejedben. :)

25 hkm

2019. nov. 3. 19:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Felkeresek egy szakembert, mert ma már tényleg az abortusz körül forogtak a gondolataim... :(
2019. nov. 4. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bejött az eső, a hideg, ez a k..va óraátállítás, már délután 4kor sötét van. Ezért is lehetsz depisebb. Plusz a pánik, hogy mostantól két kisgyerekért leszel felelős. De cserébe, mos tmár ketten fogják neked kiabálni, hogy anyaaa, kakiltam.

Szóval tessék rózsaszínben látni a dolgokat, örülj annak, hogy nem kellett lombikozni évekig sikertelenül, és a gyerekek között nem lesz nagy a korkülönbség. Szerintem csak bepánikoltál, de hidd el, átlendülsz. Boldog babavárást! :)

2019. nov. 5. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Régóta próbalkoztunk mi is. Mikor pozitív lett a teszt és elmaradt a menstruációm akkor el se hittem. Van egy kisfiam aki elég aktív.... néha kivagyok vele és igen én is elgondolkodtam már, h biztos akarom e a babát, hogy fogok két gyerekkel bírni? Ha már enyit kinlódtam vele, hogy végre meglegyen szedtem ilyen gyógyszert olyan gyógyszert... biztos nem fogok lemondani már róla! Fel a fejjel ez egy ilyen korszak. Majd milyen boldogság lesz mikor az ember lássa a két gyermekét együtt... mindig arra gondolok milyen kis cukik lesznek! Kitartást és boldog babavárást ! :)
2019. nov. 6. 01:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lett jobb a hangulatom, sőőőt.. Egyre rosszabb. Pszichiátriára 3hét múlva kaptam csak időpontot. Sedativ pc-t próbáltam, de ez kb semmit nem ér. Egész nap csak szenvedek...
2019. nov. 7. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!