Más is érez így terhesség alatt?
Szia!
Szerintem olyan nincs egy terhesség alatt sem, hogy mindenki mindenben 100%-ig biztos. Hol ebben, hol abban elbizonytalanodunk. Ráadásul az első trimeszterben többször rosszkedvű az ember, és úgy végig viharoznak a hormonok.
Szerintem ne aggodj, próbálj meg a kellemes és jó dolgokra fókuszálni, akár a babával, akár bármi mással kapcsolatban, vond be a kisfiadat is, és akkor nem érzed, hogy kimarad belőle. Ha nagyon -rosszul erzed magad, amúgy mindig elmehetsz pszichológushoz egy beszélgetésre, az sok mindent helyre rakhat a fejedben. :)
25 hkm
Bejött az eső, a hideg, ez a k..va óraátállítás, már délután 4kor sötét van. Ezért is lehetsz depisebb. Plusz a pánik, hogy mostantól két kisgyerekért leszel felelős. De cserébe, mos tmár ketten fogják neked kiabálni, hogy anyaaa, kakiltam.
Szóval tessék rózsaszínben látni a dolgokat, örülj annak, hogy nem kellett lombikozni évekig sikertelenül, és a gyerekek között nem lesz nagy a korkülönbség. Szerintem csak bepánikoltál, de hidd el, átlendülsz. Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!