Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iker és sima terhesség különbség?

Iker és sima terhesség különbség?

Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdeznem akiknek van tapasztalatuk mindkettőről. A második babánk ikerterhessegbol maradt egyedül. Szeretnenk harmadik babát is és félek. Az érdekelne, hogy lehet érezni hogy ketten ficankolnak? Vagy mi a különbség? Fizikailag miben más? Konkrétan az érzésekre gondolok, hogy fizikailag miben ereztel különbséget, leginkább már arra az időszakra gondolok mikor már jócskán van pocak.
2019. nov. 3. 08:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nos,nekem van mar egy lanyom.

Vele nagyon jo terhessegem volt,nem mondom h nem volt nehezseg de hamar tul estunk rajta.

Egyaltalan nem ereztem tehernek,nem fajt semmim,joslom sem volt.

Most ikrekkel vagyok terhes.

Ugyanugy a 22.heten kezdtem erezni a mozgast. En nem erzem h 2 mozogna,kb csak az UH gyoz meg arrol hogy ketten vannak.

Viszont,itt mar kicsit kemenyebb,sokkal nagyobb a hasam,korabban mint a lanyomnal,es a lagyek,comb,szemerem domb tajekon rettenetesen faj. Neha alig birok labra allni. Nehez mar a hasam.

Es mostanaban a kezem is elkezdett vizesedni.

Pulzusom szorakozik,a nyugalmi is 130 ugyhogy megyek betablokkoloert.

Meg az elejen a faradtsag sokkal de sokkal rosszabb volt,mint a lanyomnal,tenyleg duplan szivtak le a gyerekek.

DE! Ezek mellett is azt mondom,hogy hatalmas aldas,minden nehezsegevel egyutt,es nagyon halas vagyok Istennek,hogy ez megadatott nekem,es siman ki lehet birni ezt a 9 honapot.

Ugyhogy en biztatlak,hogy ne felj,nyugodtan vallald be,meg ha vannak is nehezsegek,mert hamar eltelik :)

28hkm

2019. nov. 3. 22:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!Gratulalok és további boldog babavarast! Nekunk a sors eldöntötte, hogy ne ketten legyenek a végére, de nyílván az első sokk után örültünk akkor, aztán elfogadtuk, hogy mégsem ketten lesznek. Viszont a 2.terhessegem kb.ugyan úgy nehezebb volt mint most neked.Így 3.terhessegnel bízom benne, hogy nem pótol s sors mert 4gyerek már aggasztóan sok lenne😂😅

Van több iker mindkét oldalról, így nem hiába érdekel mások véleménye is arról milyen két picivel a pocakban.

2019. nov. 4. 16:30
 3/3 varviv válasza:
100%
Nekem úgy néz ki a múlt havi lombik után, hogy ikreim lesznek. Az első gyermek is lombik. Az első terhességnél is végig hánytam a 8 hónapot ( 1 hóval korábban jött)+ terhességi cukorbeteg voltam és most is már 2 hete elkezdődött jóval erőteljesebben az elsőhöz képest a hányós időszak,illetve a fáradtság,rossz közérzet, de most olyan, mintha kötelező lenne..Enni nagyon korlátozottan tudok. B6 vitamin injekciót irattam az elsőnél, most is fogok, mert sajnos nem tudom bevenni. A szülés előtt annó kb 1 vödörnyi epe visszajött belőlem a szülőszobán.. Nekem nem volt egyszerű, de remélem, egészségesen véghez visszük mindnyájan. Az elsőnél 10 kg-t fogytam, de a kisfiam makk egészséges lett. Kitartást a hozzám hasonló helyzetben lévőknek!
2021. febr. 15. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!