Mennyit híztatok terhesség alatt és mennyit adtatok le terhesség után? 37h 17kg eddig nálam.
Sziasztok!köszönöm a válaszotokat! Én 92ről indultam 101kg vagyok :/ sose voltam ilyen nagy tömegű terhesség előtt viszont megviselt a 4 műszak plusz a vásárolt házon belüli munka meg a stressz igy nagyon sokat fel szedtem.
Haza jöttem és ettem meg csináltam az itthoni munkámat sőt terhesség előtt vettünk egy házat és ott is tevékenykedtünk meló után és haza evés csoki ami boldoggá tett és sajnos igy lettem 65-70kg ról kicsit testesebb és annyira rossz hogy a szép alakomat terhesség előtt jóval el vesztettem :(
Igy terhesség után eldöntöttem hogy mindent megteszek hogy vissza szerezzem a 65-70kg-omat!
15 kilot hiztam (39. Heten szuletett a kisfiam).
Mikor hazaertunk es megmertem magam, csak 6 kilo ment le.
Aztan igy eleg lassan mentek le a kilok, kb 1 eves volt a kisfiam mire ugyanannyi lettem, mint terhesseg elott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!