Hány kilót híztatok a terhesség feléig? Összesen mennyi ment fel a végéig?
Sziasztok!
Kétségbe vagyok esve úgy rakodnak rám a kilók. Az első trimeszterbe fekvőre voltam fogva,akkor eleve feljött valamennyi,aztán kicsit megállt,majd most a második trimeszterbe megint elindult :( Vannak napok,amikor sokat eszek,kívánós vagyok,vannak,amikor meg keveset.Egy hete elkezdtem online található kismamatornát,hogy mozogjak is itthon. 2-3 naponta mozgok 15-20percet,több egyenlőre nem megy.
25 hetes vagyok és 7 kiló plusznál tartok. Igaz,hogy ennek még a duplája megy fel a végéig??? :O Az 14 kiló még? Kivagyok ettől.
25 hkm
1. terhesség 20. héttől 39-ig 12 kg
2. terhesség 20. héttől 38-ig 7 kg
21.hét 0kg.
163cm magas 65kg vagyok.
Én úgy tudom, hogy kb ami 20. hétig jön fel, annak a 3 szorosa lesz a vége a nagy átlagnál, és ami a 25. hétig jön fel, még egyszer kb annyival kell számolni.
Nem tudom mennyi a kezdő súlyod.
Én is pont ott tartok ahol te és a kg is annyi. 170/63,5 kg-val kezdtem. A különbség csak annyi, hogy én baromira figyelek. Számolom a ckal-t, ch-t és mégis rakódik :-(
Fiamnál pont ugyan ebben az ütemben híztam, 13 kg plusz lett a vége. Ebből 10-et hagytam a korházban. Minden erőmmel azon vagyok, hogy most is így végződjön, de nehéz.
Én túlsúllyal indultam. Autoimmun pajzsmirigy beteg is vagyok. Rohadt nehezen tudok fogyni. 82vel indultam. Most vagyok 89. :(
Most már jobban figyelek mit eszek, de nehéz. Mozgok is már mióta engedik.. Remélem lesz eredménye.
Cukorterhelésem is magas lett. Diétára fogtak. Még nem terhességi cukor, de már azért figyeljek mondta a doki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!