Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhesen csináltattam...

Ha terhesen csináltattam szemöldök pircinget megfog látszódni a babán?

Figyelt kérdés
lehet buta kérdés de ezzel sokkolnak:S
2010. aug. 27. 20:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
utolsónak maximálisan igaza van. Nem terhesen kell ilyesmikkel kísérletezgetni, bármi történhet, gyulladás, stb amit viszont meg fog érezni az a gyerek.
2010. aug. 28. 14:57
 22/33 A kérdező kommentje:
mert magam is pircinges vagyok. szoval csinálok, és tudom hogyan kell kezelni, nem vézett de sem dagadt. szoval semmi baja nincsen csak nekem eszem be nem jutott ekkora badarság h ha nekem bajom lesz azt a gyerek sinyli sebileg. oké h ami vérrel elszállitodik hozzá cigifüst vagy akár alkohol az nem jó, de egy apró lyukacska..
2010. aug. 28. 15:04
 23/33 anonim ***** válasza:

Baja nem lesz, de a piercing helye ott lesz. De ez nem baj, már csak be kell rakni neki...

Te tanultál biológiát?

Nem is értelek, komolyan azt gondolod, hogy lyuk lesz a gyereken? Nem tudom, te hogy csinálsz piercinget, ha a gyereket is átszúrod, akkor hozzád nem megyek...

2010. aug. 28. 15:22
 24/33 anonim válasza:

Nem értem miért nem lehet normálisan válaszolni!Kedves elöző még véleletül sem az volt a kérdés,hogy lesz a lyuk a babán hanem,hogy meglátszodik-e?Ha valakinek nem tetszik a kérdés lépjen tovább és ennyi!

Amúgy remélem csak babona az egést,mert akkor az én babóm tiszta pötty lesz annyiszor beütöttem már a hasam!

2010. aug. 28. 16:13
 25/33 A kérdező kommentje:
Énis remélem, elvileg, számomra elképzelhetetlen dolog, de mások vérkomolyan orditottak velem, olyan dologról.. ami megse fordult a fejembe. nem icigzek nem iszk nem drogozok nem iszok cukros löttyös szarokat a baba érdekébe próbálok sok vitamonnal gyümölcsel hussal táplálni és elösegiteni a fejlödését.. de komolyan ha baja lesz a gyereknek kiakadok.
2010. aug. 28. 20:49
 26/33 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy meglátszik. Keresztanyám télen megcsúszott az udvaron és a hasára esett, a picinek nem lett semmi baja, de unokatesómnak ott van egy folt, ahol megütötte magát.
2010. szept. 1. 18:16
 27/33 anonim válasza:
Volt osztálytársamnak anyukája, mikor terhes volt megégette a vádliját. Viccen kívül saját szememmel láttam, hogy az anyjának is ugyan úgy ott van. Megkérdeztem tőle, hogy ez mitől lett, és mondta, hogy az anyukája ott megégette a lábát és születése óta neki is ott van... nem tudtam, hogy van ilyen, de miért hazudna? Úgyhogy aki azt mondja, hogy babona, meg stb. az nem látott még ilyet akkor... Biztos van, csak nem mindenkinél jelenik meg és lehet, hogy attól is függ, hogy melyik időszakban volt. Egyébként egy motor kipufogója égette meg.
2010. szept. 1. 20:46
 28/33 anonim válasza:
Előző vagyok. Mindenesetre az nagyobb sokk lehetett a bőrének, mint a piercing. Üdv!
2010. szept. 1. 20:47
 29/33 anonim ***** válasza:

Ezek egyszerű véletlenek. Ritkák de nem lehetetlenek.

Gondolkozz, ha én megégetem magam a lábamon, hogy a fenébe üthet az égésem egy foltot a gyerekemnek amikor ő a hasamban van? Csak józan ész kell, semmi több. Véletlen. Az emberek számtalanszor ütik meg mindenféle testrészüket, meg megégetik meg megkarcolják....lehetséges hogy véletlenül pont ott lesz anyajegye a gyereknek is.

2010. szept. 1. 21:00
 30/33 anonim válasza:
Amit az előbb írtam az nem anyajegy, de lehet, hogy véletlen...nagy véletlen beismerheted te is. :) Mert hogy születése után pont azon a lábán pont ott, pont olyan alakú, pont olyan színű folt...az szép. :)
2010. szept. 1. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!