Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhesen csináltattam...

Ha terhesen csináltattam szemöldök pircinget megfog látszódni a babán?

Figyelt kérdés
lehet buta kérdés de ezzel sokkolnak:S
2010. aug. 27. 20:45
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, várok még ötletet történetet.. idegeskedni nem idegeskedek.. csak érdekel ki mit gondol. vagy van e története ilyenről vagy sebekről terhesség alatt.
2010. aug. 27. 21:08
 12/33 anonim ***** válasza:
53%
Szedd már össze magad, az isten áldjon meg, valakinek az édesanyja, a példaképe leszel és ilyen ostoba eszement baromságokon jár az eszed. Nem a pircinged fog meglátszódni rajta, hanem a te ostobaságod.
2010. aug. 27. 22:55
 13/33 anonim ***** válasza:
Csak az látszódhat meg a babádon,amit a hasadnak csinálsz. Ha beütöd,megégeted akkor nagy rá az esély. Nekem anyukám picit beverte és a térdem alatt meglátszik a bőrömön egy barnább folt, érdekes
2010. aug. 27. 23:08
 14/33 anonim ***** válasza:
72%

Na, aztán az utolsó is okos dolgot mondott...

Hogy látszana bármi is a babán? Ezek felületi sérülések, istenem... A baba meg vízben úszkál, könyörgöm!

2010. aug. 27. 23:25
 15/33 anonim ***** válasza:
Akkor én megcáfolnám azt is, hogy ha a hasadon történik valami az látszik a Babán. A kezemet többször is sikerült "megvasalnom", van, amelyik seb meg is maradt, egyszer pedig a pocakomhoz ért oda a vasaló széle. Egy pici piros folt lett rajta, de a kisfiamon persze nincs semmi bőrelváltozás :-) Mondjuk, annak idején nekem eszembe se jutott ilyesmi, de eddig nem is hallottam ilyenről. Ezért is érdekelt nagyon ez a kérdés :-))) Nagyon jó egészséget és boldog babavárást!
2010. aug. 28. 06:58
 16/33 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Ja, és a kilincsben is sikerült egy párszor elakadnom, amikor hirtelen hatalmasat nőtt a pocakom. Próbáltam nagyon óvatos lenni, de szűk helyen sokszor nem éreztem a "határaimat" :-)
2010. aug. 28. 07:00
 17/33 anonim ***** válasza:

A babát védi a magzatvíz. Aki nem hiszi olvasson utána.....nem kell elhinni minden babonát, mindenre van magyarázat! Nekem sok anyajegyem van és tuti hogy pár olyan testrészemen is amit anyukám beütött, de nem hisnném hogy amiatt mert beütötte! Könyörgöm, mi ebben az érdekes hogy valakinek ott van anyajegye ahol anyukája beütötte magát? Véletlen. Semmi extra nincs benne.

Valaki egyszer azt a kérdést tette fel itt hogy ha terhesen az ember zsebébe tesz valamit, a babának olyan alakú anyajegye lesz-e mert ez a babona járja? Ez is hasonló kérdés volt. Az én fiamnak nincsen se kulcs, se mobiltelefon alakú anyajegye-

sőt 8 hónapos terhesen ráfröccsent a hasamra a forrásban lévő leves, de a gyermekemen nincsenek brokkolikrémleves foltok.

Való igaz, pöttyei vannak de tuti nem a ráfröccsent brokkoli kísért ilyen módon!

Egyedül abban van valami, ha valaki nagyon megüti a hasát, olyannyira hogy jele is van (vérzés, hasfájás, stb. - de akkor úgyis orvoshoz megy az ember)- na az veszélyesebb, az meglátszódHAT a babán, de az sem feltétlenül.

Nyugi, a baba nem fog sem piercinggel sem annak helyéül szolgáló lyukakkal születni. :))

2010. aug. 28. 09:15
 18/33 anonim ***** válasza:

Furcsa, mert velem anyum körömcipőt hordott, felsértette az ujját a köröm, látszik neki a heg, nekem ott van anyajegyem...

Viszont a fiamon egy ici pici foltocska nemsok annyi nem látszik, pedig égő cigibe is sikerült bele sétálnom sokáig látszott rajtam:( és fájt:( a picinek nincs foltja...

2010. aug. 28. 09:21
 19/33 A kérdező kommentje:

elöször is annak aki leszólt. MÁR NEM AZÉRT DE PONT A GYEREKM MAITT KÉRDEZTEM MEG MERT AGGÓDOK ÉRTE te .. nem is tudom mi. szivem szt elhordanálak mindennek de nem foglalkozok inkább a mániákus sértegetéseddel.

a többi válaszolonak köszönöm majd most meglátjuk h milesz.

remélem tényleg nem lesz baja

2010. aug. 28. 11:16
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kötekedés miatt írom, de miért nem érdeklődtél a pirsing megcsináltatása előtt az esetleges kockázatok felől?! Nekem van tetoválásom, amit szerettem volna kiegészíttetni még az idén, de terhes lettem, és eszembe sem jutott, hogy terhesen ilyen beavatkozásokat csináltassak meg...

Én sem hiszek abban, hogy az ilyenek meglátszódnak a babán. Én inkább az esetleges fertőzésektől félnék, amik ilyenkor felléphetnek - begyullad, nem gyógyul rendesen stb. - hiszen annak nagyobb hatása lehet a babára, mint a pirsing helye.

27h km

2010. aug. 28. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!