Még szeptemberben csináltattam egy szemöldök piercinget. Az már több mint 3 hónapja. Miért nem gyógyul befelé?
ne nagyon kenegesd semmivel mert nem feltétlen tesz neki jót.
hát 3 hónap valóban sok, de sokmindenen múlik ez... a pc megfelelő nagyságú? ha túl szűk az is okozhat ilyet, ah atúl nagy pedig könnyen beleakadhatsz. próbáld nem kiszedni egy ideig és figyelj rá hogy ne akadjon bele semmibe.
Octenisept valóban nagyon jó 1ik legjobb. Nekem csak az van. Nem kell sok belőle 1fújás elég.
Bizonyára azért nem gyógyult még be mert említetted h kiesett és 1x kivetted. Ha nem fertőtlenítetted le máris ez az 1ik ok.
Alvásnál is belekaphatott a párna mikor súrolta csak nem vetted észre.
Ha lesz még Octenisept-ed 1nap 1fújás elég rá.
18/F
Tuti orvosi fém?
Mert 100%-ban az én fémallergiám tüneteit produkálod...
Én csaj vagyok, fülbevalót is csak max. 10 órát hordhatok aztán 1-2 nap kimaradás, mert a fülem bevörösödik, feldagad, elkezd gennyezni - ezt már nem szoktam megvárni, amikor feldagad utána kiveszem... nagyon brutál.
De am nem tudom lehet-e hogy esetleg orvosi fémre is allergiás legyél, nekem már azon is csodálkoznak az emberek hogy aranyra is allergiás vagyok.
Menj el dokihoz hátha ő tud valamit mondani.
Meg csináljatok allergia-tesztet és előtte tudjátok meg hogy tényleg orvosi fém-e az a vacak.
Nekem egy évig gyógyult a szemöldök pc-m, mert túl mélyre lett szúrva.
És engedd, hogy víz érje, már elég "idős" hozzá, jót tesz neki, ha lemosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!