Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magas tsh-val teherbe eshetek?

Kérdezi kérdése:

Magas tsh-val teherbe eshetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos elég magas a tsh-m

TSH: 4.31

fT4: 16.88

fT3: 4.45

Tudom, hogy 1-2 között kell lennie az értékeknek, de nekem most nagyon magas. 100mg L-Thyrosxint szedek, jövőhéten megyek endókrinológushoz, teherbeesés a cél.

Szerintetek ilyen magas értékek melett lehetlen a teherbeesés? Valaki tapasztalt már ilyet?

Valamint, ha az orvos gyógyszert emel akkor hónapokat kell várjak arra, hogy baba legyen?

2021. júl. 19. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm, nagyon szurkolok neked, remélem minden rendben lesz! 🙏🏻😇

(#5 és #8)

2021. júl. 19. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Első hónapban teherbe estem, pedig akkor már közel 10 éve kezeltek, 150-es Letroxot szedtem és sose volt 3 alatt a TSH-m, ft3 és ft4 mindig rendben.

Pozitív teszt után rohantam egyből laborba, 7.3 lett a TSH, emelt az orvosom a gyógyszeren, most már 175-ös euthyroxot szedek.

32 hetes vagyok, egyszer sem volt 3.5 alatti az érték egész terhesség alatt, babával mégis minden rendben. Abszolút problémamentes a terhességem.

Majd szülés után kell nagyon odafigyelni, mert akkor tudnak megbolondulni még a hormonok.

2021. júl. 20. 08:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
én 3,6al nem tudtam teherbe esni, 2,08értékű hónapban 2x voltunk együtt és sikerült
2021. júl. 20. 08:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!