Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van rá esély hogy terhes...

Van rá esély hogy terhes vagyok? Járt már igy valaki, és babás lett? A hőm tegnap 37,3 volt.

Figyelt kérdés

Annyira izgatottak vagyunk:D

A mensim 28.-án 30napra megjött,de csak 3napig tartott,és kevés volt.Azt hozzá teszem,hogy tabit kedtem szedni,és most tartok 12.-ik szemnél. De a melleim fájnak,állandóan ennék,a főtt kaját nem nagyon kivánom,csak az édeset.És érzem a petefészkemet,még nem szúr,nem fáj,csak olyan furin érzem.Néha megszédülök,és fáradékonyabb vagyok,mindig aludnék.A mensimnek jövőhéten kéne nem megjönnie.Ha már előbb teherbe estem,most 7hetes vagyok. de most nem tudom mit higyek.szerintetek? nem merek tesztelni még.Várjam meg a következő mensit?

2008. dec. 9. 12:19
 1/5 A kérdező kommentje:
ja,és pattanások jöttek ki rajtam:S
2008. dec. 9. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Milyen tablettát kezdtél el szedni?Mert ha fogamzásgátlót,akkor a hormonjaid bolondulhattak meg.De a legtisztább ha veszel egy th tesztet,és reggeli első vizeletből megcsinálod.

2008. dec. 9. 12:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Milligest a neve. De én régen is szedtem,de nem pattanásodtam ki tőle. a héten veszek tesztet. köszi a válaszod:)
2008. dec. 9. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:

ez szerintem csak a tabitól van.

de egy teszttel nem veszítesz semmit.:-)

2008. dec. 9. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelj,hogy tud mi van?!Én megörülnék a bizonytalanságtól.
2008. dec. 9. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!