Ezek után még lehetek terhes? Mennyi esély van rá?
Lassan két hónapja történt az eset. nem volt védekezés, csak megszakitás. Másnap már megjött a menstruációm (egyébként is kellett volna) De másfél nap az eset után bevettem egy escapelle (eset utáni) tablettát).
Sokak szerint tabletta nélkül sem eshettem teherbe, de hogy bevettem mégannyira sem.
Viszont, multhéten kellett megjönnie. Meg is jött, de nem volt valami intenziv. Sőt, 1 napig csak egy kis folt, másnap picit nagyobb harmadik nap szinte el is mult, negyedik nap már semmi. <- ez lehet a tabletta hatása? (nekem azt mondták, h tőle erősebb lesz, mint általában).
A másik meg, hogy mindig ugy érzem, főleg az utóbbi napokban, hogy szurkál a hasam. Lehet, hogy beképzelem, de idegesitő. Mármint az, hogy lehet, hogy terhes vagyok. Nem nagyon szur, picit, de akkor is.
Nagyon félek. Személy szerint kizártnak tartom, hogy terhes lennék, de annyira ideges vagyok, hogy mindig azt hiszem, hogy mégis az vagyok.
(Ne ajánljátok a nőgyógyászt és a terhességi tesztet, ezt magamtól is tudom.)
Köszönöm.
Én sem értem, hogy mit vársz válasznak....
Végülis várhatsz még pár hónapot, hogy biztosan kiderüljön.
időben bevetted az eseményutáni fogigátlót, így szem nem.
petefészek gyulladás is szurkáló fájdalom lehet, emiatt is érdemes dokihoz menni, nem csak azért, hogy megerősítse, hogy nem vagy állapotos.
simán személyes véleményt várok.
A többieknek köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!