Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak szerintetek?

Mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7+2 hetes kismama vagyok. Tegnap délután volt egy kis barnázásom. Be is mentem a kórházba vizsgálatra. Ott mondta az orvos hogy valószínűleg az előző napi együttlét miatt volt, mivel ilyenkor fel van puhulva a méhszáj, nem látott vérzés nyomát a vizsgálat közben. Csinált uh-t, volt már szívműködés is. Nem is volt már este barnázásom. Most viszont megint elkezdődött, nagyon minimális vérzés is volt. Szerintetek ez csak a tegnapi vizsgálattól lehet? Megint menjek vissza a kórházba? Tegnap is ki kellett rimánkodni hogy vizsgáljanak már meg. Ugye nem vetélés kezdődik el? Ti voltatok már így? Saját orvoshoz csak 29.re van időpontom.
2021. júl. 19. 10:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek 😥
2021. júl. 19. 23:48
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom kérdező! 😔 Sok erőt és kitartást kívánok!
2021. júl. 20. 09:22
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ☹️Ráadásul a kórházba egy nagyon bunkó orvos volt, végig dalolászott vizsgálat alatt meg utána is. Semmi empátia nem volt benne☹️Úgy közölte hogy már üres a méhem mintha azt mondta volna hogy esik az eső ☹️Az ilyen minek megy orvosnak☹️Amúgy is rossz lelkiállapotban voltam, sírtam, ez a doki még rátett egy lapáttal☹️
2021. júl. 20. 09:29
 24/28 anonim ***** válasza:

De gusztustalan... Melyik kórház ez? Velem anno szerencsére normálisan bántak, ahogy az ilyenkor elvárható, pedig nagyon fiatal terhesség volt. Nyilván patakokban folytak a könnyeim így is. Még külön megvizsgált a főorvos is, hogy biztosan nem tévedett-e az ügyeletben lévő rezidens. És még elnézést is kért, hogy ő is megvizsgál.

Egészen elképesztő, akibe egy cseppnyi empátia nem szorult, az minek megy orvosnak? (Tudom a lehetséges válaszokat, csak költői kérdés volt.)

2021. júl. 20. 10:14
 25/28 A kérdező kommentje:
Nyíregyházán voltam a kórházban☹️Míg élek nem felejtem el😥Láttam az asszisztensen is hogy le volt döbbenve az orvos viselkedésén.
2021. júl. 20. 10:18
 26/28 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló tapasztalatom volt a vetélésem alatt, mint neked. Egyedül egy nővér simogatta a kezem, amíg vizsgáltak. Ömlött belőlem a vér, szó szerint, mindent összevéreztem. Erre bejött egy takarító és elkezdett méltatlankodni, hogy már megint fel kell mosnia...hát bocs bmeg, hogy épp most veszítem el a gyerekem és munkát csinálok neked ezzel. És még sorolhatnám. Ilyenkor amúgy is a lehető legrosszabb lelki állapotban van az ember, és ezek még tudnak rontani rajta. Nagyon sajnálom kérdező, hogy ezen kellett keresztül menned. :(
2021. júl. 20. 10:35
 27/28 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom hogy neked is hasonló tapasztalatod volt☹️Nem jó kedvéből megy oda az ember ilyenkor ☹️ Soha többé nem megyek a terhességi ambulanciára Nyíregyházára inkább átmegyek Debrecenbe ha baj van.
2021. júl. 20. 10:55
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem a magán orvosom utalt be anno egy kivizsgálásra, mert félt, hogy baj van a babával, ő felkészített, hogy bunkók lesznek, de életemben nem aláztak meg annyira, mint akkor a kórházban, 4x kellett visszamennem, minden alkalommal bőgve jöttem ki. Nem volt elég az alap stressz még az is… Velem utána a magán dokim átbeszélte külön a történteket és együtt dühöngtünk a viselkedésükön, ha az a beszélgetés nincs, szerintem még most sem tettem volna túl magam a dolgokon, pedig már 7 hete volt és nálam végül kiderült, hogy minden ok.

Beszéld ki sokszor magadból, szerintem itt csak az segít. Sok erőt! ❤️

(#6 és #14)

2021. júl. 20. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!