Mit csináljak szerintetek?
De gusztustalan... Melyik kórház ez? Velem anno szerencsére normálisan bántak, ahogy az ilyenkor elvárható, pedig nagyon fiatal terhesség volt. Nyilván patakokban folytak a könnyeim így is. Még külön megvizsgált a főorvos is, hogy biztosan nem tévedett-e az ügyeletben lévő rezidens. És még elnézést is kért, hogy ő is megvizsgál.
Egészen elképesztő, akibe egy cseppnyi empátia nem szorult, az minek megy orvosnak? (Tudom a lehetséges válaszokat, csak költői kérdés volt.)
Engem a magán orvosom utalt be anno egy kivizsgálásra, mert félt, hogy baj van a babával, ő felkészített, hogy bunkók lesznek, de életemben nem aláztak meg annyira, mint akkor a kórházban, 4x kellett visszamennem, minden alkalommal bőgve jöttem ki. Nem volt elég az alap stressz még az is… Velem utána a magán dokim átbeszélte külön a történteket és együtt dühöngtünk a viselkedésükön, ha az a beszélgetés nincs, szerintem még most sem tettem volna túl magam a dolgokon, pedig már 7 hete volt és nálam végül kiderült, hogy minden ok.
Beszéld ki sokszor magadból, szerintem itt csak az segít. Sok erőt! ❤️
(#6 és #14)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!