Mit csináljak szerintetek?
A vizsgálattól is lehet, de még a szextől is. Nekem úgy volt a legelső ilyen alkalommal, hogy 1 napra teljesen elmúlt, utána még 3-4 napig apránként ürült egy kis barnás nyunya pisilés közben. Én hülye még meg is kérdeztem itt a gyakorin, hogy az normális-e, hogy lehet-e ez még mindig a szex miatt. Nyilván azt a választ kaptam, hogy ez már nem az miatt lehet. De, az miatt volt. Legközelebbi alkalommal megkérdeztem nőgyógyászt is, azt mondta eltarthat ez akár egy hétig is.
Nálam ez visszatérő probléma egyébként, igaz a 12. hét után jelentkezett először, úgyhogy mi nem lettünk eltiltva a házasélettől. Nem jelentkezik minden alkalommal a barnázás/vérzés szerencsére, de ha igen, akkor több napig tart a pecsételgetés. Kétszer volt eddig szex után (egyik alkalommal konkrétan friss, piros vér, nem csak egy-két csepp), kétszer meg csak úgy, kb az élettől... Szex akkor már vagy két hete nem volt. Most legutóbb gumival csináltuk, már egyáltalán nem jelentkezett vérzés. (Állítólag a sperma is irritálhatja a nyálkahártyát.) Átérzem egyébként az aggodalmad. A 12. hét után sem egy megnyugtató dolog ez, hát még előtte. Én egyébként az első trimeszterben kétszer is megnézettem magánlaborban a progeszteronomat, mert előtte volt egy korai vetélésem. Írtak is fel utrogestánt hormonvizsgálat nélkül, de azt az instrukciót kaptam, hogy csak akkor kezdjem el használni ha barnáznék. Nyilván ez az első trimeszterben érdekes.
Ha tegnap vizsgáltak és minden rendben volt, el fognak hajtani.
Pihenj, végy be magnéziumot. A mindennapi uh sem tesz jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!