Mit csináljak szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 7+2 hetes kismama vagyok. Tegnap délután volt egy kis barnázásom. Be is mentem a kórházba vizsgálatra. Ott mondta az orvos hogy valószínűleg az előző napi együttlét miatt volt, mivel ilyenkor fel van puhulva a méhszáj, nem látott vérzés nyomát a vizsgálat közben. Csinált uh-t, volt már szívműködés is. Nem is volt már este barnázásom. Most viszont megint elkezdődött, nagyon minimális vérzés is volt. Szerintetek ez csak a tegnapi vizsgálattól lehet? Megint menjek vissza a kórházba? Tegnap is ki kellett rimánkodni hogy vizsgáljanak már meg. Ugye nem vetélés kezdődik el? Ti voltatok már így? Saját orvoshoz csak 29.re van időpontom.2021. júl. 19. 10:50
11/28 anonim válasza:
Szuper! :) Akkor vigyázz magadra, pihenj amennyit tudsz és kitartás!
12/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ☺️Igyekszem megnyugodni és lazítani, csak akkor is ijesztő a vérzés terhesség alatt. Bízzunk a legjobbakban☺️
2021. júl. 19. 15:28
13/28 anonim válasza:
Igen, tudom, hogy ijesztő. :( De te mindent megtettél, amit lehetett. Minden rendben lesz! :)
14/28 anonim válasza:
Örömteli és a továbbiakban problémamentes babavárást! ❤️
(6-os voltam)
15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek ☺️
2021. júl. 19. 15:41
16/28 anonim válasza:
Örülök, hogy minden rendben :)
Annak aki még olvasná a kérdést, én amikor bizonytalan voltam, betelefonáltam a rendelésre a recepciós kisasszonynak és megkérdeztem, hogy bemenjek-e.
Ilyenkor úgyis azt mondják, hogy menjünk be, mert senki nem fogja megkockáztatni, hogy baj legyen.
Onnantól mindenkinek elmondtam, hogy idetelefonáltam és azt mondták, jöjjek be, így nem is bántott miatta senki.
17/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat. Sajnos az este folyamán elvesztettem a picikémet😥
2021. júl. 19. 21:34
20/28 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem! ☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!