Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vizsgálat alapján...

Milyen vizsgálat alapján derül ki ha megrövidült a méhnyak?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasok erről, sokan már 13hetes terhesen tisztában vannak ezzel sőt a mérés eredményét is tudják! Ez kötelező vizsgálat vagy a nőgyógyász szimplán megtudja nézni a vizsgálaton? 18hetes kismama vagyok és én erről most hallottam elősször csak érdeklődnék ezzel kapcsolatban! Köszönöm szépen!
2021. júl. 18. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Uh-on
2021. júl. 18. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Vagyok

Van akinek megnézik manuálisan is

De felesleges, làtni Uh-on is

2021. júl. 18. 14:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bocsánat, hogy ilyet kérdezek, de esküszöm tényleg új dolog ez nekem! Pl.én most voltam dokinál csak hasi uh csinált plussz megnézte zárt-e a méhszáj, de hüvelyi uh már nem csinált! Akkor így is kiderült volna ugye? Kellett nekem erről olvasni 🤦‍♀️
2021. júl. 18. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasi uh-n is látszik.
2021. júl. 18. 16:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 🙏
2021. júl. 18. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem méhnyak elégtelenségem van, ezért a kezdetektől nagyon figyelik a méhnyak hosszát, és állapotát.

Manuálisan viszont nem vizsgálnak, mert ebben az esetben ez nem tesz jót. Mindig csak hasi UH-gal nézik a zártságot, és mérik a hosszát, figyelik, hogy nincs-e tölcsérképződés.

2021. júl. 18. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írjàk, hasin làtszik.

Sokszor nem is mondjàk, csak ránèznek.

Akkor emelik ki, ha van valami, vagy mint az utolsónak van előzménye.

Én pl 30 hetesen megkérdeztem, hogy van-e akadàlya a munkának, ha döcögős úton ingázom, 1-1,5 h oda és mégegyszer vissza.

Akkor megnézte, 5 cm felett volt.

“Ha önnek nem kellenetlen, akkor bombabiztos a mèhszája”

41. Hétig 3000 volt

És nem indítottak végül, hanem spontàn jött.

2021. júl. 18. 20:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek 🙏
2021. júl. 19. 04:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!