10 napot késett a menstruációm, végig fájt a mellem és a mellbimbóm, még most is, ma reggel pecsételő vérzésem volt, de 37,1 a testhőmérsékletem, szerintetek?
Voltam Nőgyógyásznál is, csak hasi uh-t csinált, azt mondta terhességre utaló jelek vannak, de biztos csak hormon zavar.
A kérdésem az lenne, hogy volt e már más is ilyen helyzetben és, hogy mi lett belőle?
Nekem hormonzavar (IT, PCOS, magas tesztoszteron volt).
Kívánom, hogy neked ne az legyen.
Azért mert ha nem baba, akkor is szeretném tudni, hogy mi állhat a háttérben. Ha esetleg valami baj van, időben el lehessen kezdeni kezelni!
Egy kivizsgálás soha nem árt, szerintem... :)
"terhességre utaló jelek vannak, de biztos csak hormon zavar." - szerintem keress egy másik orvost, ezzel így kb full ellentmond saját magának is.
Tesztelj egyet még ma, 10 nap késés után már akármikor rápisilhetsz, látszania kell a két csíknak, és ha pozitív, azonnal sürgősségi. Hátha meg tudják menteni. Ha negatív, akkor ennyi. De ehhez az orvoshoz akkor se mennék vissza, ez nagyon kontárnak tűnik nekem a leírás alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!