Ha reggel sört ittam, viszont úgy érzem kezd felmenni a testhőmérsékletem, mikor vehetek be lázcsillapítót?
Figyelt kérdés
Mert van amit alkohollal együtt nem lehet, mennyit kell várnom, hogy 2 sör után biztos ne legyen semmi bajom tőle?2018. okt. 5. 11:45
1/6 anonim válasza:
Lázat eleve nem kell csillapítani, csak kóros esetekben, úgyhogy ne vegyél be.
2/6 A kérdező kommentje:
De a fejem is fáj, kellemetlenül érzem magam. Ha majd mégis kéne, este már vehetek be biztonsággal nem kell félnem az alkohol miatt amit reggel ittam?
2018. okt. 5. 12:01
3/6 anonim válasza:
2
A lázcsillapítás KÁROS 38.5 alatt.
Ezzel együtt, ha ki akarsz tolni a szervezeteddel, jobban, mint a reggeli két sör megivása, akkor vegyél be még lázcsillapítót is.
4/6 anonim válasza:
Én simán rátolnám. Részegen is úgy fekszem le hogy 2 aspirin.
5/6 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót. Ha nincs ráírva, hogy nem lehet, akkor nem fog gondot okozni.
6/6 anonim válasza:
Én vettem már be piára Advilt többször is és nem lett semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!