Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok segíteni? Még sosem...

Tudnátok segíteni? Még sosem csináltam clearblue tesztet! Ez most halvány pozi?

Figyelt kérdés

Ma kellett volna megjönnie, de nem jött, illetve egy csomó tünetem van, amiből arra gondoltam hogy megfoganhatott a babócánk.

Még sosem csináltam clearblue tesztet, ezt adták a patikában. Valahol olvastam, hogy sok az álpozitiv teszt.

Szerintetek?

[link]

2021. júl. 14. 10:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Persze, így teljesen érthető. Szerintem én is ezt tettem volna :(
2021. júl. 14. 18:34
 22/23 A kérdező kommentje:

Hű nem vagy semmi, én nem tudtam felmondani, pedig már 1 éve is ki voltam égve...

Nem szeretem a munkámat, csak a pénz az ami miatt ittmaradtam.

Nagyon el voltam már keseredve, és az volt bennem, na jó eddig bírtam, ha októberig nem jön a baba, felmondok.

Aztán tessék, most csak bekopogott a gólya!

Te második várandósságod alatt veszélyeztetett terhes voltal?

2021. júl. 14. 19:08
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen, pedig ugye hivatalosan nem volt semmi ok. Nálunk volt boncolás is, meg tovább küldtek hematológiára, hogy nincs-e valamilyen alvadási zavarom. Szorosan fogtak és többször jártam vizsgálatokra, hirtelen mindenhol VIP lettem, hamarabb küldtek cukorterhelésre is meg a végén NST-re.
2021. júl. 14. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!