Tudnátok segíteni? Még sosem csináltam clearblue tesztet! Ez most halvány pozi?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjönnie, de nem jött, illetve egy csomó tünetem van, amiből arra gondoltam hogy megfoganhatott a babócánk.
Még sosem csináltam clearblue tesztet, ezt adták a patikában. Valahol olvastam, hogy sok az álpozitiv teszt.
Szerintetek?
2021. júl. 14. 10:06
2/23 anonim válasza:
Bevallom, ez alapján én is bizonytalan lennék :/ Sejthető a vonal, de én 1-2 nap múlva megismételném a tesztelést ha nem jön meg addig. Ez milyen érzékenységű teszt amúgy?
3/23 A kérdező kommentje:
25ös.Lehet pénteken csinálok még egyet!
Jujj nagyon izgi! 😊
2021. júl. 14. 10:14
4/23 anonim válasza:
Akkor azért lehet ilyen halvány :) 10-essel már biztos egyértelműbb lenne, de nem baj, jó ez így :) Majd fotózd le a péntekit is 🤞🥰
5/23 A kérdező kommentje:
Jajj annyira boldog vagyok!
Apa azt mondta tegnap ő érzi hogy baba lesz.
Tavaly az első babánkat a 35. héten veszítettük el, remélem most minden rendben, és végre tényleg lehetünk boldogok!
2021. júl. 14. 10:28
6/23 A kérdező kommentje:
Mindenképp felteszem ide! 😊
2021. júl. 14. 10:29
7/23 anonim válasza:
A 35. héten?😔 Nagyon sajnálom!😔
8/23 anonim válasza:
Sajnálom a veszteségeteket. :(
Nagyon drukkolok,hogy sikerüljön! <3
9/23 anonim válasza:
Édes istenem, nagyon sajnálom :( Ez borzasztó veszteség. Összeomlanék ha elveszteném a kisbabámat :( Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!