Tudnátok segíteni? Még sosem csináltam clearblue tesztet! Ez most halvány pozi?
Ma kellett volna megjönnie, de nem jött, illetve egy csomó tünetem van, amiből arra gondoltam hogy megfoganhatott a babócánk.
Még sosem csináltam clearblue tesztet, ezt adták a patikában. Valahol olvastam, hogy sok az álpozitiv teszt.
Szerintetek?
Aranyosak vagytok! Köszönöm ❤️
Nagyon remélem hogy minden rendben lesz!
Jelentkezem hamarosan! 😊
Hazafelé nem bírtam ki, vettem egy predictor early-t és a férjem kérte hogy csináljam meg. Reggel akartam első pisiből,de nézzétek milyen szép lett! 🥰
Nagyon szép! :)
Nem éreztem a mozgását pár órája és bementünk a kórházba. Addigra már nem volt szívhang, ráfeszült a mellkasára a köldökzsinór. Kicsit rövidebb volt a zsinór, mint az átlag, de amúgy mindketten egészségesek voltunk.
Értem, nagyon sajnálom!
Nálunk kb ugyanez történt, én sem éreztem egy nap, mikor bementünk az ügyeletre már nem volt szívhang...
Nálunk csak annyi látszódott hogy egyszer a nyakán van a zsinór, de más nem.
Nem történt boncolás semmi, de egyébként amennyire lehet tudni egészséges volt a kis drágám.
Én utólag összeraktam a képet, akkor nem tudtam, de már utólag tudom, hogy elég durva bélgyulladásom volt, rejtett gluténérzékenység miatt.
Emiatt is elmehet a baba, nagyon nagy százalékban csinál sajnos magzati elhalálozást.
A szülés után nagyon nagyon durva tüneteim voltak, olyannyira, hogy már kardiológiai tüneteket produkáltam, azt hittem szívinfarktusom van...
De nem, nagy nagy nehezen kiderült az emésztőrendszerem volt tropára. Az orvosok nem tudtam velem mit kezdeni, mindenhol mást mondtak, és mind csak gyógyszert írt fel. Ezt nem fogadtam el, és elmentem alternatív útra, ahol azonnal kiderült mi is a probléma.
Gyógyszerek és mellékhatások nélkül gyógyultam meg. :)
Azóta teljesen áttértem gm, és tejmentes étrendre, szedek étrendkiegészítőket, vitaminokat, és probiotikus készítményeket. Így elmúlt a gyulladás, visszaállt minden, és most két hónapja csináltam egy nagy bélsártisztítást, hát most meg is lett az eredménye! 😊
Minden rendben lesz és nagyon boldogok lesztek, csak így lehet gondolkodni, ha az ember még szeretne boldog lenni.
Nem mondom, hogy nem aggódtam az újabb terhességnél, nagyon kíméltem magam és fel is mondtam, de tudtam örülni is és ugyanolyan gondtalanul várni mint az első babánkat. Muszáj bízni, nem lesz semmi baj!
Készítettem ugyanúgy babanaplót és valahogy minden fájdalom ellenére nem voltam stresszesebb, mint egy átlag kismama.
Ismeretlenül is a legjobbakat kívánom! Minden nap eszembe jut, hogy ez a nap is valakinek a legrosszabb, másnak a legjobb napja. Nagyon átértékeltem az életet és jobban is szeretek élni.
Ne haragudj, de megkérdezhetem miért mondtál fel a munkahelyeden a terhesség miatt? Lehet, hogy én értem félre, akkor bocsi.
Egyébként csodálom a kitartásotokat és a pozitív gondolkodásotokat ilyen tragédia után. Nem semmi.
A halvaszülés után járt 4 hét CSED, aztán vissza kellett volna menni dolgozni. Nem volt lelkierőm visszatérni a sajnálkozó kollégákhoz, gondoltam legyen innen minden más és keresek egy új helyet.
Aztán nem volt idő újat találni, mert terhes lettem egyből. De végül nem bánom, persze anyagilag jobb lett volna a CSED/GYED, de így gondtalanabb voltam.
Nem akartam volna megint beszámolni egy esetleges kudarcról, meg 2 hetente táppénzes papírért rohangálni, akkor ez nem ment. Csak 10 hónap volt a két babám között. Ugyanabban az évben születtek, nagyon gyors volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!