Mi volt az az “extrém”a kaja amit terhesség alatt nagyon meg kívántál?
Figyelt kérdés
Pl amit előtte sosem ettél meg?
Kiváncsi vagyok ki milyen dolgokat kívánt meg😊
2021. júl. 10. 12:41
21/24 A kérdező kommentje:
20as
Halottam róla hogy van olyan aki kimondottan rosszul van a nyers hús től. Durva.
A többin jót nevettem,okyan furcsa miket produkál egy terhesség😊
2021. júl. 11. 16:17
22/24 anonim válasza:
A második trimeszterben töpörtyű. Aztán citrom és jég. Néha az aktívszenes fogkrémet enném, persze nem teszem. De a citrom is jól el bánt a számmal, gyomrommal. Azóta próbálom csak jeges limonádéként fogyasztani. Illetve eper, de az nem extrém, inkább csak extrém mennyiségben. 😃 Egyébként az utóbbi 1 hónapban csak gyümölcsön éltemn
23/24 anonim válasza:
Minden várandóságom más volt,elsőnél szilva lekváros bujtát ettem csípős ecetes káposztával töltött almapaprikával,másodiknál vajas mézes kenyeret savanyú káposztával a tetején és csípős chili paprikával,harmadiknál rakott káposzta gyümölcsmártással és csalamádéval.:)
24/24 anonim válasza:
Anyának akkor lettem gyanús, mikor nekiálltam a krumplifőzelékhez csípős-savanyú pepperónt enni.
Ez úgy kb 6 hetesen volt, tehát nagyon nem értem... A legelején zabáltam a savanyúságokat, aztán elkezdtem hányni, most meg félidősen még mindig nem nagyon tudok enni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!