Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt az az “extrém”a kaja...

Mi volt az az “extrém”a kaja amit terhesség alatt nagyon meg kívántál?

Figyelt kérdés

Pl amit előtte sosem ettél meg?

Kiváncsi vagyok ki milyen dolgokat kívánt meg😊

2021. júl. 10. 12:41
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20as

Halottam róla hogy van olyan aki kimondottan rosszul van a nyers hús től. Durva.

A többin jót nevettem,okyan furcsa miket produkál egy terhesség😊

2021. júl. 11. 16:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
A második trimeszterben töpörtyű. Aztán citrom és jég. Néha az aktívszenes fogkrémet enném, persze nem teszem. De a citrom is jól el bánt a számmal, gyomrommal. Azóta próbálom csak jeges limonádéként fogyasztani. Illetve eper, de az nem extrém, inkább csak extrém mennyiségben. 😃 Egyébként az utóbbi 1 hónapban csak gyümölcsön éltemn
2021. júl. 12. 20:06
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Minden várandóságom más volt,elsőnél szilva lekváros bujtát ettem csípős ecetes káposztával töltött almapaprikával,másodiknál vajas mézes kenyeret savanyú káposztával a tetején és csípős chili paprikával,harmadiknál rakott káposzta gyümölcsmártással és csalamádéval.:)
2022. márc. 24. 21:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Anyának akkor lettem gyanús, mikor nekiálltam a krumplifőzelékhez csípős-savanyú pepperónt enni.

Ez úgy kb 6 hetesen volt, tehát nagyon nem értem... A legelején zabáltam a savanyúságokat, aztán elkezdtem hányni, most meg félidősen még mindig nem nagyon tudok enni :(

2022. júl. 15. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!